Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S III - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie wczoraj ( 3 maja) premierę miał Samsung Galaxy S III. Piszcie co o nim sądzicie. To ja zaczne:

Brak czarnego koloru (jest tylko niebieski i biały)

Brzydki design.

Dodali tylko parę na prawde mało potrzebnych funkcji jak na nowy model w stosunku do SII

Fanboye Galaxy moga zamknac mordy bo nic nowego praktycznie nie ma w nim, a jak IPhone 5 wyjdzie to zniszczy Galaxy S III :) Bo szczerze - czym Galaxy S III się tak baaardzo różni od 4S-ki?

Koko koko Euro Spoko i do przodu! :)

Opublikowano

w końcu !! :D nareszcie galaxy s2 będzie tańsze i kupię je :D

btw. podoba mi się designe s3

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Tak, tylko większość tych "nowych" funkcji to kopia iPhone.

Samsung mimo, że przedstawił bardzo mocny sprzęt w tym roku to nie jest to taka rewolucja jaką był S2. Sama prezentacja była nudna, prezenterzy nie opowiadali o tym telefonie "z serca" jak to czynił Ś.P. Jobs. Typowy Samsung, ekran 4.8" - dla mnie trochę za duży, to nie tablet. Widać, że tworzony na siłę, aby wypełnić lukę pomiędzy 4.6" Nexusem, a 5.3" Note. W pierwszym benchmarkach już prześciga nową serię One od HTC, tak więc szykuje się kolejny potworek, szkoda tylko, że producenci zdecydowali się na użycie po raz kolejny układu Mali 400, który mimo, że jest mocny, jest słabo wspierany przez deweloperów.

Niżej "nowości" Samsunga i jego Applowskie pierwowzory.

'Some of the things Samsung launched today:

S Voice

S Cloud

Scan and Match

Display sharing

S Pebble

Retail stores

In other news, Apple has had these for awhile:

Siri

iCloud

iTunes Match

AirPlay

iPod Shuffle

Retail stores'

Nie ma to jak skopiować najlepsze rozwiązania innych producentów i ładnie zapakować.

Design niektórym może się podobać innym nie. Mnie nie urzekł i czekam na iP5, mam nadzieję, że mimo braku Steve'a zdołają pokazać coś powalającego.

EMPTY :C

Opublikowano

Według mnie za bardzo go zaokrąglili, a brak koloru czarnego boli. IMO design dwójki był lepszy.

Co do bebechów - mimo, iż S II był przełomem w wydajności smartphone'ów, to trójka nim nie jest. Chociaż lubię Samsunga, uważam, że iPhone 5 po prostu zniszczy S III ^_^

w końcu !! :D nareszcie galaxy s2 będzie tańsze i kupię je :D

Otóż to :D

1339163822-U301909.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz trzeba czekać na IP5 może zawiruje na rynku i nie będzie Fanbojów samsunga ,którzy ciągle uważają, że SG Galaxy SIII jest najlepszy ^^.

/odkop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...