Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer CrountPL 1.2.4,1.2.5 Dedyk Zapraszamy

Sqart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ip:s10.mineserv.eu:49683

Typ:FreeBulid

informacje.png

Sloty:20

Whitelist:

no.png

Potwory:

no.png

Zwierzeta:

ok.png

Nether:

ok.png

team.png

Wlaściciel:Axmi

Headadmin:Duńczyk

Admin:Sqart

Admin:Foxwarriors

Modeator:Astek

pluginy.png

Oj oj dużo dużo

dodatkowe.png

Serwer CrountPL to najlepszy serwer pod słońcem , ze względu na pluginy i ogarniętej Administracji

Oto informacje które też możecie znajść na serwerze:

1 Dzialka free

2 zaś 20.000

Nie przeklinamy

Nie obrażamy administracji

itd

z.gifa.gifp.gifr.gifa.gifs.gifz.gifa.gifm.gify.gif

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Hehe serwer zaprasza? 10sl , Administracja 10 lat Góra 12. Z administracja jest wiele problemów oraz z serwerem NP:

Administracja dodaje kolegów z klasy jako adminow , modow czy nawet Budowniczych. Jednym z niedopilnowania bylo danie Operatora BreLoczkowi Który zrzucil mnie ze szczytu z nudy :(/

Lecz to nie jedtny problem.

DZISIEJSZEGO DNIA ZPODKALEM SIE Z ZANIEDBANIEM ZE STRONY H@. Prozba o Odblokowanie warp tartak. Zostalo zablokowane przez gracza pisakiem wejscie akurat na cuboidzie. Grajac na serwerze miejacym nieustannie laggi mozemy dojsc do tego ze nie widac gracza. Zostalem zabity na 2 hity diaxowym mieczem ( mialem full enchant eq) oraz nie moglem sie obronic gdzy nie wiedzialem obiektu. Admin powiedzial TRUDNO ZABIL WIEC NIE ODZYSKASZ.

Na serwerze mozna kupic vip za 7zl w postaci Creative lecz pamietaj> Daj komus cokolwiek a stracisz wszystko i skonczysz z banem.

ADMINISTRACJA TO DZIECI KTORZY NIE UMIA ZAROBIC NA SERWER I BY MIEC GRACZY PRZEKUPUJA ICH oto scren http://imageshack.us/photo/my-images/190/aaaaasdasdasdasdasdasd.png/

Czy chcecie grac na serwerze gdzie w niektórych miejscach nie ma Cuba i mozna okrasc?. Gracze traca eq przez "Nie ruszenie dupy admina"/ BAronz bawi sie zyciem i smiercia oraz lubi kickac i banowac Oczywiscie dla zartów, administracja nie umie zrobic sklepu ( Block diamientu ) wlasnie tak pisze w sklepie. Droga ADMINISTRACJO. ADMIN MA POMAGAC A NIE KARAC I DAWAL AFK ZEBY WSZYSCY MYSLELI ZE GO NIE MA. DZIEKUJE ZA GRA < STRATE EQ ORAZ TO ZE BARONZ NIE WIE CO TO NAJWYRZSZE WYMAGANIA GRY

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Droga ADMINISTRACJO. ADMIN MA POMAGAC A NIE KARAC I DAWAL AFK ZEBY WSZYSCY MYSLELI ZE GO NIE MA. DZIEKUJE ZA GRA < STRATE EQ ORAZ TO ZE BARONZ NIE WIE CO TO NAJWYRZSZE WYMAGANIA GRY

!! ZGADZAM SIE Z KOLEGA WYŻEJ ADMINI TO DZIECI DOSTAŁEM 3 WARNY ZA NAPISANIE Słowa dildo i perma ;)

SERWER HUJOWY LAGI A ADMIN BAWI SIE JAK MALE 5 LETNIE DZIECKo :)

@ref

Opublikowano

Droga ADMINISTRACJO Wasz Serwer Jest H*jowy jesteście dziećmi które nie potrafia sie zachowac robicie debilne konkursy żeby zaczymac graczy ja dostałem za zrobienie dildo na swojej dzialce dla jaj perma wienc pozdro a wip ma nie ograniczone dzialki co jest po**banstwem lagi w h*j graczy mało pluginy nie ogar postawisz 1 diax na działce to nie możesz nic robisz NIE POLECAM SERWERA

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zgadzam się z tymi powyżej bo BAron zbanował mnie a byłem adminem a oni się bawili w wyścigi =.= i zakazałem im tego i co ? BAN ! :P

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...