Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Portal 2

showpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś przyszła do mnie paczka z Portal 2. Szybko rozpakowałem ją i zainstalowałem grę. Na początku wszystko śmigało że aż miło ale problemy pojawiły się później gdy zacząłem stawiać pierwsze portale. Problem polega na tym że jeżeli spojrzę się w portal to gra momentalnie zaczyna się zacinać. Zmieniłem ustawienia na najmniejsze możliwe ale to nic nie pomogło, wręcz zaszkodziło ponieważ teraz nie mogę zrobić nawet kroku ponieważ gra się zacina. Zauważyłem że gra znów zaczyna działać płynnie gdy stoję w jakimś ciemnym punkcie. Powiem jeszcze że tego samego typu problemy miałem w Mafii 2, Just Cause 2, czy Saint Row 3, ale z czasem problemy w tych grach same ustały. Przeczytałem kilka poradników na tym forum które mówią co zrobić aby Portal 2 się nie zacinał ale to nic nie daje (Zmieniłem tryb zgodności, zmieniłem ustawienia na największe i najniższe itp) Dodam jeszcze że gram na laptopie. Oto dane mojego laptopa:

CPU: Intel? Core i5-2430M CPU @ 2.40GHz

RAM: You Have: 6.0 GB

Video Card: Intel? HD Graphics 3000 Video RAM: 1.7 GB Pixel Shader version: 4.1

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie ten dział. Powinno być w Single Player. Sprawdź sobie tutaj

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

czy spełniasz wymagania gry.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/563732-obowizkowy-wzr-tematu-problemy-z-grami/

Zastosuj sie do wzoru. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...