Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy jest taki mod na serwery mp, że rozwala się klocek 1 kliknięciem (jak na creativie) ?

Za linka daję zapas likeów!

sygnanampc.jpg
Opublikowano

Ale przeciesz nie ma tu roznicy, dzialaja mody wystarczy miec pliki serwerowe z minecraft.net, modloader na serwerze i wgrac musisz mod do niego i wszystko jest ok. Tez polecam SinglePlayerCommand

Opublikowano

Lol, po co mi SinglePlayerCommand, czytać nie umiecie? Chce na mp... nie, op'a nie mam... znalazłem przed chwilą Client Platinum. Jak ktoś wie co to, to poproszę polski opis :D

sygnanampc.jpg
Opublikowano

Jak masz np.OP'a na servie wpisz "//" i wtedy rozwalasz wszystko na 1 strzał :) I to nie jest żaden mod :P

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Lol, po co mi SinglePlayerCommand, czytać nie umiecie? Chce na mp... nie, op'a nie mam... znalazłem przed chwilą Client Platinum. Jak ktoś wie co to, to poproszę polski opis :D

Ale czy nie rozumiesz, że SinglePlayerCommands można wgrać na serwer?

1351969276-U240495.png

Opublikowano

balu0077

1 post - gotowe ?

2 posty - gotowe ?

5 postów - gotowe ?

10 postów - gotowe ?

20 postow - gotowe ?

50 postów - gotowe ?

100 postów - gotowe ?

200 postów - gotowe ?

300 postów - w kolejce ????

400 postów - w kolejce ????

500 postów - w kolejce ????

1000 postów - nigdy nie dojdę :D ?????? ??!

Jak będziesz pisał wszędzie tak, jak w tym temacie, to w tydzień dobijesz 1000 postów...

temat do zamknięcia!

sygnanampc.jpg
Opublikowano

@up

Jeśli chcesz wiedzieć, to ja nie zbieram postów na ilość i nie spamuję dla nich.

A w temacie piszę ci to, co możesz zrobić, ale jeśli nie chcesz pomocy to po co zakładasz temat?

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Po co piszesz od razu po przeczytaniu co napisałem? Przeczytaj, pomyśl to może znaczyć i pisz.

Pisze że chce tego używać na innych serwerach to masz mi podać właśnie taki a nie gadać mi że mam to wgrać na swój serwer (wtf), nawet nie gadałem o tym, że chce to wgrać na mój serwer tylko używać na innych.

sygnanampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...