Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Detale

Beni0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam jeden mały problem odnośnie detali World of Tanks. Otóż na systemie operacyjnym 32 bit nie można mieć wyższych detali niż średnie (medium). I tu jest mój problem. Chciałem zrobić sobie najwyższe detale jakie ta gra oferuje, jednak blokuje mi to komunikat o tym, że musi być do tego system 64 bit.

Skoro mój komputer na systemie operacyjnym 32 bit potrafi bez ścinki odpalić Battlefield 3 (na wysokich detalach), to z WoTem raczej też nie będzie problemów (łącze internetowe raczej nie wchodzi tutaj w rachubę, bo jest stosunkowo szybkie - 24mb/s).

Pytanie do Was: czy można ominąć jakimś sposobem blokadę ze zmianą na wyższe detale gry na systemie operacyjnym 32 bit, jeżeli tak, to jaki?

Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. :)

149208901.png

Bywalec
Opublikowano

Nie możesz zainstalować x64?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

@Up

Czytaj ze zrozumieniem

@Topic

Raczej nie, ja takiego owego sposobu nie znam, sam gram na średnim i jest mi z tym dobrze, chociaż i tak mam 92 Fps :3

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Po co?

WoT jest dość przewrotny, u mnie z 100fps potrafi spaść nagle do 20. Lepiej mieć luz mocy. I tak super jakości nie będzie-gra jest na starym silniku.

Opublikowano

Dziśaj jestem szczęśliwym pośadaczem WIN -7 64 bit pierwsze co zrobiłem to se śćągnełem bete 7.3 i doszłem do wniosku że ta gra nie jest porzystosowana do takich systemów oczywisdie grafa ładna ale nic po za tym ale to są moje i tylko moje skojażenia może ktoś będzie miał więcej do powiedzenia na ten temat(a mam tyle samo FPS co na 32)

Opublikowano

Po co?

WoT jest dość przewrotny, u mnie z 100fps potrafi spaść nagle do 20. Lepiej mieć luz mocy. I tak super jakości nie będzie-gra jest na starym silniku.

Lecz u mnie się tak nie dzieje, po prostu chciałbym większe detale. :)

Dziśaj jestem szczęśliwym pośadaczem WIN -7 64 bit pierwsze co zrobiłem to se śćągnełem bete 7.3 i doszłem do wniosku że ta gra nie jest porzystosowana do takich systemów oczywisdie grafa ładna ale nic po za tym ale to są moje i tylko moje skojażenia może ktoś będzie miał więcej do powiedzenia na ten temat(a mam tyle samo FPS co na 32)

Skoro nie nadaje się na systemy 64bit, to dlaczego są ograniczenia dla 32bit systemu?

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...