Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bmw z4 ?

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram od 3 dni i nie znam sie jeszcze zbytnio na tym jakie auto lepsze od drugiego, jezdze teraz mazda 3 z t1 - nie wiem czy dokladnie napisalem ?? mazda albo mazdaspeed 3 ??, dobra niewazne, mam teraz 90kafli i 11 lvl i juz mysle powoli o aucie jakims z t2 bo mazda mnie nudzi powoli ;p, slyszalem ze lotus najlepszy ale trzeba wydac 400k to dziekuje.. widzialem bmw z4 za 130 i co o nim myslicie ?? ogólem chcialbym takie auto jak ta mazda co jezdzilem, chcialbym dobre skrecanie i przyspieszenie, pred. max mi tak bardzo nie zalezy ;p

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

BMW jest dobre, ale według mnie lepsza jest Mazda RX-7, jest dużo tańsza od BMW, a wóz wcale nie jest gorszy. Jak chcesz, możesz dozbierać trochę pieniędzy i kupić Mazdę RX-7 Battle Machine, nie pamiętam od jakiego Lvl'a jest, kosztuje chyba 250 tysięcy, ale wóz jest wart swojej ceny.

Opublikowano

Jak wyżej, godne polecenia autko. Battle Machine to jedne z szybszych samochodów klasy 2. Jeżeli chcesz, Eradraaish, możesz zgłosić się u mnie na PW, ja Ci mogę powiedzieć co nieco o specyfikacjach niektórych pojazdów. Pozdrawiam.

Opublikowano

No cóż. Mazda rx7 będzie naj wyborem. A oprócz tego bmw z4 też nie jest zły.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

hmm z tego co widac, rx7 jest na równi z bmw, ale szczerze nie zalezy mi tez na samej grze, chce poprostu zeby auto bylo ladne ;), a moim zdaniem z4 wyglada 100 razy lepiej od rx7 za przystepna cene, to wole juz wydac wiecej kasy, a moze troszku wyrózniac sie z tlumu ;p

Opublikowano

teraz sobie przemyslalem jedna kwestie, a co jakbym sobie kupil auto z t2 typowo do ucieczki druzynowej ??

niewiem jakie auto by sie nadawalo ale czuje ze jakby siadlo jakies dobrze, to w chwile bym odrobil kase i kupil bmw czy tam cos innego

co o tym myslicie ??

//używaj opcji edytuj, nie pisz posta pod postem SsKoRpIoN

Opublikowano

Auto t2 do TE?

Każda wersja audi. Mają masę, a i osiągi zadowalają

+najlepszym autem na ucieczki z t2 jest el caminio niebieski moloch. Jego cena wynosi 400.000$. Na wyścigi jest ciut słabszy, ale też sobie radzi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skorpion, zrobilem tak jak mi doradziles w innym temacie, kupilem mnoznik kasy i skok niewiarygodny, teraz juz w sumie niewiem co kupic ;p mam juz ten upragniony 15lvl i 220k, chcialbym auto lekkie dobre w przyspieszeniu i prowadzeniu, kupic to z4 czy zbierac kase jeszcze i kupic battle machine ??

czy moze lotus elise ??

Opublikowano

Jak masz już tyle kasy, to dozbieraj do RX-7 BM, a jak chcesz coś jeszcze lepszego, to uzbieraj 400k na Lotusa, wóz jest lekki i wyśmienicie się prowadzi, nie zawiedziesz się.

Opublikowano

Wiecie, nie pomyslalem o jednym, lvl nie rosnie mi proporcjonalnie do kasy, np. w nabiciu z 15 na 16 zarobie na poscigach z 100tys, kupilem bmw bo jest na 15lvl mazda dopiero na 22 takze daleka droga i itak dorobie sie do tego czasu ;), mimo tego dzieki za rady!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...