Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dostałem bana za fishbota na metin2pl.

Chodzi o to, że spóźniłem się dosłownie 2-3 minuty, po tym jak napisał do mnie GM.

Odwołałem się od bana, jednak Admin karze mi napisać jakich poli używał GM.

Teraz już trzeba strzelać. Kto z Was widział na Astralu kiedyś gm'a używającego Poli ?

Na jakie Poli zamienia się najczęściej ?

Opublikowano

Oni mogą się zmieniać na przeróżne poli jedną komendą.

Zazwyczaj są to ElitOrk lub taki podobny gościu do Elitork tylko dużo większy. Pamiętam, że z niuego można dropić pieczęć tuigrysa, czy jakoś tak. Poszukaj w necie tego potwora co Co teraz mówię i spróbuj. Może będziesz miał szczęście.

Albo jest jeszcze jedna teza. On może nie używał żadnego poli ;-) Także ja na twoim miejscu powiedziałbym, że on nie używał poli, a potem jak powie że używał to odpowiesz, że wpisał komendę, a nie użył poli i tak dalej :P

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A więc tak, na pierwszy ogień odrzucamy wszelkie bosy itp.

Łowiłem w miejscu gdzie nikogo nie było, więc to mogło być każde poli.

Dostał ktoś z Was kiedyś bana na astralu za FB i wie może w jakie poli przemienia się często admin ?

Opublikowano

Ja stawiam, że zadali Ci podchwytliwe pytanie.

Powiedz np. zapomniałem, albo np. nie znam tego bossa. Ale oni pewnie przygotowali się na takie odpowiedzi dlatego nie użyli żadnego poli.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Na początku zapytał się mnie jak się łowi, potem poinformował mnie, że mam obowiązek odpisywania.

Następnie znikł, prawdopodobnie tylko po to, aby dać mi bana.

Opublikowano

Tylko że GMy z PL też na mpc siedzą :D

Chill, jestem bezpieczny.

To jak, za co mógł się przemienić gm astralu ?

Opublikowano

' Jak łowie rybki, to przybliżam na maksa do głowy, chowam metina z boku i pisze z kumplami, jak miałem zobaczyć gm'a ? '

Sprzedaj Im coś, może łykną i dadzą ub ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Na to nie ma rady. Ban na stałe.

Nie wiadomo ile nad tobą GM stał i się przyglądał jak łowisz, po czym napisał i ile czasu minęło od tego momentu. Wiadomo że jeśli pisze a mija 5min i ty nie odpisujesz to nie musi się przemieniać bo na 100% wiadomo że FB, grasz a nie odpisujesz.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Proponowałbym Ci napisać, że miałeś przybliżoną kamerkę blisko głowy i nie widziałeś w jakie poli się zamienił lub, że gdy łowiłeś to miałeś schowane okno gry i np. pisałeś z kimś.

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

Proponowałbym Ci napisać, że miałeś przybliżoną kamerkę blisko głowy i nie widziałeś w jakie poli się zamienił lub, że gdy łowiłeś to miałeś schowane okno gry i np. pisałeś z kimś.

Te numery nie przejdą. Oni chcą konkretny dowód.

Muszę po prostu odgadnąć w co najczęściej się zamieniają.

Opublikowano

Zmieniał bankowo. Jakby się nie zmieniał, od razu plota po wszystkich forach by się rozeszła jak odwołać się od bana.

Dlatego chce konkretną propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...