Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zróznicowane osiagi.

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dluzszego czasu mnie to zastanawia. Przydkladowo jest auto co ma wszystkie osiagi po 400, a drugie ma zalozmy 350.

A mimo tego to drugie auto protrafi byc lepsze, nie rozumiem tego ;p

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Nie mozna sugerowac sie statami samochodu. Gra nie została zrobiona na takiej bazie. Ważne jest tez jak ktoś jedzie tym "słabszym samochodem" Niektóre samochody są lżejsze inne cięższe. Ma to wpływ na zwinność pojazdu. Jak nie wiesz co kupić, przeczesz forum tu już było chyba napisane o każdym samochodzie, a porównań jest mnóstwo.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Wyjaśnię Ci to na przykładzie.

Jeżeli jeden samochód ma osiągi (Prędkość, przyśpieszenie, zwrotność) 400,300,300 to nie znaczy, że jest szybszy od samochodu 250, 400, 400. Taka Toyota MR2(przy tych pozornie słabszych osiągach "na papierze") jest lepsze od niejednego samochodu, typu Aston Martin, Valentino Balboni. Mój ulubiony samochód zresztą.

Opublikowano

Wg mnie najważniejsze są umiejętności gracza.

Jak ktoś potrafi jeździć to nie ważne w czym i tak będzie szybki^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

ok ok, to powiedzmy tak, ze jesli teraz chcialbym kupic samochod z t2 i zalezalo by mi na sterowaniu i przyspieszeniu to za co sie porwac ?, kusilo mnie bmw z4 ale niewiem, niechce popelnic bledu na miare ponad 100 tys ;p

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Na sterowanie? Mazda rx7 ma niezłe, ale jest droższa. Jeszcze bardziej drogi jest lotus elise, ten sterowanie ma cudowne.

Najtańsze będzie właśnie to bmw z4, sterowanie niezłe.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Gość Darek4
Opublikowano

Słuchaj ta gra ma wiele bugów między innymi taki z tymi osiągami ..

Przykład:

Klasa T3 masz BMW E46 te za SB(SpeedBoost)Ma lepsze osiągi od tego za IGC(Kasę)..

Ale tutaj jest haczyk bo ten za IGC jest dużo,dużo lepszy od tego za SB..Uwierz mi ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...