Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eh Danielku Danielku

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty nasz Danielku -.- myślisz ze mi zalezy na postach? gram dla zabawy pomagam i sam oczekuje pomocy Możesz se zamknąc zbanować albo co tam innego ze ty zostałes modkiem aby samemu nie dostac bana to twoja sprawa Udajesz ze jestes super modkiem? Nie danielku pomyśl co robisz

a konto moge se załozyc nowe

Zawsze pomagalem i strarałem i staram sie pomagać i czasami sam oczekuje pomocy ale widze niestety ze nie moge dostać normalniej pomocy jest tu kilka osob które lubie i zawsze pomagały ale w tych osobach nie jestes ty

wymienie kilka osób:

Anett

Dragon33

Rych

djrazor ten z naszego forum

Santarius

Mroczny44 chyba teraz MrocznyxD

Hmm

i kilka innych osób

Możesz mi dac bana nie bede płakać i załoze sie ze kilka osób tu tez lubi ale to już inna bajka

mam 80% i czekam na kolejne 20% te all dostałem za zle działy bo grałem se w warrocka

Mam nadzieje ze to przeczytałes i kilka innych osób

...

fs.png

Mentor
Opublikowano
Co mnie obchodzą wasze uwagi... szczerze mówiąc zamknąłem dzisiaj z 2 tematy.

Chcecie żebym stracił moda ? walczcie o to ale nie myślcie że wasze płacze coś tu zmienią.

Dostałeś bana/warna ? przyjmij go jak mężczyzna. Koniec tematu. Łosiu z dobrego serca dam ci ostatnią szansę.

To nie chodzi o warna/bana ;P

Tylko oto ze kazdy tu ciagle zamyka tematy

Np. Ja napisalem temat od iD ktoego tu nie ma bo chinole maja inne!

To wzieli i zamkneli mi temat ...

Opublikowano

losiu popieram cie

nie wiem dlaczgo daniel dostal moda

chyba tylko dlatego ze zaplacil administracji

jak dla mnie prawdziwym modem powninien byc mouthains albo boy4538 a nie daniel

29105455.jpg
Opublikowano
razor to dlaczego do mnie na pw codziennie piszesz bym poparł twoją kandydaturę? a ja odmówiłem ?

pisze bo moze to zrobic tylko mod a innego niestety nie ma wszystkich porzadnych moderatorów wywalili

@edit

i nei codziennie tylko raz napisalem -.-

29105455.jpg
Opublikowano

dobra ty nie zamykasz a kto inny mounta da sie rozroznic bo zostawia czesto posta przed zamkniecie o tresci dlaczego zamknol

Sry za bledy

Opublikowano
E panie dobre serce mozesz mnie zbanowac prosze bardzo a i nie chodzi mi o zamykanie tematów tylko woogle:)

A co to jest te "woogle"? zonk

Daniel jak wiesz że robisz dobrze i administracja cię popiera to po chuja się tłumaczysz?

Mentor
Opublikowano
Dobra. -.- i tak mam już tego dosyc. Składam rezygnację ale pierw łosiem się zajmę bo spami.

Ta zloz moze wkoncu wybiera jakiegos leepszego moda

Opublikowano
dobra ty nie zamykasz a kto inny mounta da sie rozroznic bo zostawia czesto posta przed zamkniecie o tresci dlaczego zamknol

Sry za bledy

nie chce was trzymać w niepewności... A za 5 min dostaje pw "pytaja sie jak obrazek zerobic a ty zamykasz koles wal sie" od MotorLublin2222 -,-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...