Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT] Jak nabijać coupons nie siedząc przy kompie - Drugi sposób

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/559810-tut-jak-nabic-coupons-nie-siedzac-przy-kompie-latwy-sposob/

Jeżeli komuś nie chce się latać do kompa co 20min ... Proponuje inne rozwiązanie :

- Zakładamy room z kolegą na BG/UO. Dajemy czas Unlimited. Wybieramy postać i dajemy coś na spacje (żeby postać nie wyszła nam z rooma)

W ten sposób ''cupony'' będą nam się nabijały, a nie trzeba będzie latać co chwile do kompa :-)

Wada :

- Muszą być przynajmniej dwie osoby

Opublikowano

#up mam poprawkę do tego TUT'a gdy juz wzieliśmy czas na unlimited i druga osoba dała ready każemy jej żeby przy wybieraniu postaci nacisnęła [ESC] [ENTER] wtedy my jesteśmy sami na roomie :D następnie kładziemy coś na spacji i idziemy np. na TV :D

Ta poprawka napisana w 100 % prze zemnie

#A gdy bedziemy mieli juz 5 kuponow zaliczamy flage i dostajemy 25 expa i dinarow:D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

I ten tut jest badziewny . Mój był lepszy wole lecieć co 20 min do kompa niż szukać przez 30 min 2 kolesi do gry .

Nie opłaca się to .

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

@up

Można zrobić to co napisał #niewiadomo

czas na unlimited i druga osoba dała ready każemy jej żeby przy wybieraniu postaci nacisnęła [ESC] [ENTER] wtedy my jesteśmy sami na roomie :D następnie kładziemy coś na spacji i idziemy np. na TV :D

I nie trzeba latać do kompa co 20min ;-)

Ps. Twój sposób coś nie działa

@down

No nie działa :D

Nie lecą kupony w roomie :-)

Opublikowano

#up jak nie działa , w czym jest problem? napisz :D

#up mi działa wszytko jak należy :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...