Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - save 100% do orginała ;)

DonMateo07PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, w styczniu kupiłem GTA 4! Pograłem sobie, przeszedłem fabułę. Napisał do mnie kolega, czy zagram z nim na multiplayer, zgodziłem się :P Okazało się, ze moje konto WindowsLive nie działa na multi (nie wiem, może ja coś źle robiłem) Założyłem nowe :P Okazało się, że save po przejściu gry został na tamtym koncie ^^ Mówi się trudno :P Zacząłem przechodzić od nowa, byłem już na początku 3 części gry (tzw. miasta) i na kopii zapasowej gry zainstalowałem sobie moda "4:Sa beta 2" (przenosi nas do San Andreas) To save trafił szlak ;/ Nie chce mi się po raz 3 przechodzić gry w tak krótkim odstępie czasu :D Ma ktoś na zbyciu save 100% do GTA 4, na którym nie użył kodów i są wszystkie kryjówki? Przydał by mi się też jakiś opis gdzie wrzucić coś takiego :P Jak o czym zapomniałem napisać to zrobię edita :P

Opublikowano

Przecież wgrywanie save'ów nie działa z GamesForWindowsLive, dlatego musisz to wywalić. Poszukaj sobie na necie jak to zrobić.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...