Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Irelia

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakie runy kupić do Ireli ? Poprosze polskie nazwy xD:)

I ma ktos dobry build do niej ? Tylko nie mobfire bo angielski :) chyba ze ktos ma spolszczony !

Gownie chodzi o runy !

A i jeszcze , Jak kupie dopalacz na IP na 1 dzien to ile bede dostawal ?

Opublikowano

Runy ja używam taki

czerwone:przebicie pancerza

żółte:obrona

niebieskie:obrona magiczna

eski:dmg

a build zawsze robiłem taki na początku kupujemy tarcze za 475golda wracamy do miasta i patrzymy czy w przeciwnej druzynie jest wiecej stunów spowolnień i magów czy postaci ad i kupujemy albo tabi ninja gdy wiecej ad lub merkurki gdy wiecej ap nastepnie kupujemy lodowy młotek spowolnienie +dmg +hp składamy moc trojcy kupujemy atme >>>>plemienną zbroje na koniec kupujemy ten nowy item zapomnialem jak się nazywa daje nam im mniej hp tym więcej ad i inne bajery na koniec sellamy tarcze i kupujemy coś zależnego od przeciwników

Gdy kupisz dopalacz na 1 dzien nie dostajesz +100-200 ip tylko 50-100 ale gdy przegrasz to dopalacz i tak się wlicza czyli wygrasz dostajesz 170 ip przegrasz dostajesz 120;D

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Zamiast dmg na esencjach można 3x 3.33 armor penetration i czerwonych na dmg, żółte obrona, niebieskie obrona albo regeneracja many ;x

Jak kupisz dopalacz to będziesz dodatkowo dostawał 150ip bodajże razem z pierwszą wygraną dnia i długąą grą otrzymasz +400 ip

OndteAw.png
Opublikowano

Up tak za dopalacz przykladowo 4 wygranych dostajesz równa sume ale za dopalacz na 1 dzień dostajesz % im wiecej sam za wygrana dostaniesz tym więcej dopalacz ci da

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

A biuld macie jakis !! ?? , Bo strasznie maly DMG jest . Na yt koles w TF rozwalil sam 5 graczy xD . na HP i DMG build

Opublikowano

Off tank, atma i dużo hp warmog z Frozen Mallet, nie rób ją pod papier, mozesz kupić jej trinity

OndteAw.png
Opublikowano

Taaa super xD Ja początkujący nie znam tych przedmiotw na pamiec : podasz gdzie sie znajduja z obrazkami xD ?

Opublikowano

Dobra teraz tak :) wlasnie zaczlemem gre , to Tritanity wiem gdzi jest ale reszta ? Ta zbroja pewnie w pancrzu a inne :D

Jaki skład build lepszy ?

Opublikowano

Trinity znajduje się chyba w atak>szybkość, reszta obrona>zdrowie

@3xUp a po co mu Guardian ? Już zamiast Guardiana to bym wolał Thornmail

3075.png

OndteAw.png
Opublikowano

A po co mu mallet jak ma jak ma trintke?A hp z warmoga ma bardzo dużo imo mallet nie potrzebny.Faktycznie Guardiana można wymienić na inny item sytuacyjny ale z nim zawsze można robić bardziej szalone akcje i w połączeniu z całym moim buildem ma bardzo dużo hp ,resów i armora.IMO ostatni item sytuacyjny zależny co przeciwnik ma nafeedowane.

Opublikowano

Guardian przyjdaje się jedynie wtedy gdy mamy ogarnięty team i są tf'y

Mallet daje 700hp 25 ataku, dzięki temu mamy bardzo duże survi i nie jesteśmy papierowi -,- sam warmog gówno daje, 3k pustego hp to porażka. Ew można

Thornmail wymienić na Siłe natury i wtedy bedzie już prooo

OndteAw.png
Opublikowano

No może na twoim 21 lvl nie ma tfów :).Ale jak ja gram to zawsze są tfy i ga się przydaje co mecz.Ale serio ten mallet nie jest potrzebny slow się marnuje ,bo mamy go w e sytuacyjnie i w tritce a 700 hp tak naprawdę lepiej zastąpić innym survi i mallet to dosć drogi item jak wiesz ,że nie wykorzystasz slowa to on się nie opłaca.

Opublikowano

Trinity znajduje się chyba w atak>szybkość, reszta obrona>zdrowie

@3xUp a po co mu Guardian ? Już zamiast Guardiana to bym wolał Thornmail

3075.png

zaproponowales mu zeby zlozyl najgorszy item w grze juz lepszy ten guardian albo chociaz randuins omen, a nie thornmail

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

LoL !

100 Armora i 30% z zadanych obrażeń odbija jako magiczne i to ma być niby najgorsze ?

2x Up Poziom tutaj nie ma nic do rzeczy, zawsze w rozgrywce są jakieś Tf'y tylko w late a nie od razu, oczywiście jak sie all kidsy od razu na mida zrzucą to tak, ale tak normalnie to wątpie -,-

Ja praktycznie zawsze kupuję mallet bo mi jest tak wygodnie, im więcej hp ty większe dmg zadaje z atmą.

OndteAw.png
Gość Teksanian
Opublikowano

LoL !

100 Armora i 30% z zadanych obrażeń odbija jako magiczne i to ma być niby najgorsze ?

2x Up Poziom tutaj nie ma nic do rzeczy, zawsze w rozgrywce są jakieś Tf'y tylko w late a nie od razu, oczywiście jak sie all kidsy od razu na mida zrzucą to tak, ale tak normalnie to wątpie -,-

Ja praktycznie zawsze kupuję mallet bo mi jest tak wygodnie, im więcej hp ty większe dmg zadaje z atmą.

Pusty armor, na nic się nie przydający.

Z Omenem, mielibyśmy slowy, które w TFie zajebiście się przydają.

I wystarczy byle armor pene, żeby mieć tak naprawdę wyjebane.

Gość Teksanian
Opublikowano

Kurcze no zgubiłem się to jakie kupic 4 najlepsze ITEMY ! do Ireli

Wits End,Merkurki,Frozen Mallet Atma, ewentualnie Tri Force.

@Down

Slowa, nie stuna.

Opublikowano

3022.png3005.png3111.png3091.png i EWT ale zamiast czegoś ? : 3078.png ????

Znalazłem to 3071.png przyda sie zamiast czegos ? Black Cleaver

Opublikowano

wtf is this ? daj obraz :)

EDIT Juz wiem THX ZA POMOC I ZAMYKAMY i macie Lubie to xD !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...