Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warcraft3 Porty/Hosting/Battle Net Error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich któży zainteresują się moim problemem :-) bede wdzięczny za wszelka możliwą pomoc. Postaram się opisać mój problem jak najdokładniej.

Posiadam Orginalnego W3 z dodatkiem i w ostatnim czasie postanowiłem ,że zaczne sam hostować gry. W Domu posiadam ruter do ktorego są podłączone 3 laptopy i 1 PC. Poprosiłem Administratora sieci o przekierowanie portów 6112-6119 i 4000 na mój komputer wszystko się udało ale od tego momentu zaczeły się schody...

W momencie przekierowania portów na mój komputer niemoge nawet włączyc battle netu nie mówiąc o zalogowaniu się... wyskakuje błąd , który muwi ,że jeżeli używam modemu to musze ręcznie połączyć się z internetem ale mnie to niedotyczy pytałem oto administratora. Do BN moge się zalogować dopiero kiedy porty będa zjęte z mojej maszyny a kiedy już jestem zalogowany w gże można je dopiero przekierować na mój komputer i tylko tak mogę rozgrywać gry i hostować i oto cały problem. Byłbym wdzięczny jakby mi ktoś pomugł rozwiązać ten problem.

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

A i chce dodać jeszcze nowy problem który znalazłem łączący się z poprzednim nie moge dołączać do gier innych graczy moge grać tylko w te które sam założe...

Opublikowano

@UP

Zrozum, że to jest dział WT a nie W3 !

Jestem jaka jestem i ty tego nie zmienisz.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

stary największy problem to ty nie masz z warcraftem 3 tylko z ortografią jak to czytałem i patrzyłem na twoje byki to o mało co mózg mi nie eksplodował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...