Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Ważne ! pamięć RAM !

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, ponieważ do battlefielda 3 trzeba posiadać 4 GB ram otóz posiadam ale pisze mi "razem"i mam pytanie, ponieważ jest tutaj Buforowana-1439, Dostępna-3000, a wolna 1540 i mnie to martwi czy pujdzie mi battlefield :/ jak coś to może dokupić 2 GB ramu ? np. Goodram ?? dobry jest ?

Opublikowano

Jakiego masz Windows'a ? 64bit czy 32bit ? i czy XP , vista czy 7

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jakiego masz Windows'a ? 64bit czy 32bit ? i czy XP , vista czy 7

Jak tego nie napiszesz to raczej nie pomożemy.

A i według dokup jak masz kase

PS:a Xp nie ma na pewno, bo na XP o BF 3 można pomażyc.

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Co masz namyśli przez "razem"? Nie masz żadnej różnicy między 2x2 a 1x4 tylko jak masz 2x2 to jesteś na nie korzyść o jakieś -0,5% z powodu Triple Channel/Dual Channel bo pamięć musi przerobić ją podwójnie bo masz w końcu 2x2.

Tak GoodRam to dobra i renomowana firma sam mam od nich ;) Kupuj przede wszystkich coś z tych firm: Kingston, OCZ, Corsair, A-Data, Patriot, GoodRAM, Geil, Mushkin, G.Skill

AA no i jak masz już ramy z np GoodRAM to lepiej dokupić tesame z tej samej firmy żeby było wszystko kompatybilne. Podaj nam jeszcze na jakich detalaj i rozdzielczości rusza ci battlefield oraz jakie jest taktowanie (pewno 1333mhz) kości, CL i inne timingi

Opublikowano

Właśnie zastanawiam się nad kupnem i musze być pewny czy mi pujdzie

zastanawiam się nad kupnem i musze być pewny cxy mi pujdzie tyle, że ta pamięć ram mnie martwi

Procesory-

AMD Athlon II Dual-Core M300

AMD Athlon II Dual-Core M300

mam 2

Karta graficzna-

ATI Mobility Radeon HD 4500 Series

RAM- 4 GB

System- Windows 7 ultimate x64

zasilacz nowy kupiony niedawno

Pomoże ktoś z tą pamięcią bo mnie martwi bo mam 4 GB a pisze mi w menedżerze zadań, że mam około 2 GB wolnej pamięci :( da się przywrucić ram ?

OK PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE PROBLEM ROZWIĄZANY

Opublikowano

Do tego jest ten temat...

http://www.mpcforum.pl/topic/475225-info-czy-pojdzie-mi-battlefield/

Zamykam na prośbę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...