Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zalogować się nie mogę

michusx1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie bo przy logowaniu na stronie wyskakuje mi taki komunikat na zadne konto sie zalogowac nie moge ...

For more information, please send an email to [email protected] with 7767 in the subject line. We apologize for any inconvenience.jest

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Gość patrykkos
Opublikowano

Tłumacząc na język ojczysty: Aby uzyskać więcej informacji, prosimy wysłać email do [email protected] 7767 w temacie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Zrób tak jak Ci napisali

:)

Opublikowano

Też tak miałem pisałem i nic nie dawało ale zrobiłem formata i mogłem normalnie...

Spróbuj może cooki przeczyścić a jak nic nie da to format :)

Opublikowano

Pewnie zapomniałeś hasła - Przypomnij je.

Jeśli Ci nie odpisali to musisz czekać, bo dziennie mają mase zgłoszeń, i za nim odpisze trochę minie.

Jednak przeważnie odpisują w przeciągu 24h

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

To spróbuj się zalogować z innej przeglądarki.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Czy tam coś pisze że jest złe haslo lub login ? Nie

Tak jak mówiłem wyżej zrób formata lub spróbuj z innego kompa. Albo Ci zawiesili konto na stronie i tylko grać możesz

Gość patrykkos
Opublikowano

Tu masz informacje o tym całym 7767 :

7767 wiadomości nie jest w rzeczywistości błędem, ale powiadomienie zarówno administracji konta i zarejestrowanego konta użytkownika, że coś jest nie w porządku na koncie sama. Zazwyczaj jest to spowodowane poważnym naruszeniem Warunków Korzystania występujących na koncie, o którym mowa.

Jeśli doświadczasz 7767 wiadomości i wymagają natychmiast zmień hasło, proszę odwiedzić http://gamerage.com i kliknij "Zaloguj się". Pod podanym ID użytkownika i hasło jest link zatytułowany "Zapomniałeś hasła". Kliknięciu tego linku i przekazywania informacji w formie generuje tymczasowe hasło (wysłanej na adres e-mail plik na rachunek), zmieniając tym samym hasło do tego czasu, jak można zalogować się na stronie ponownie. Proszę sprawdzić folder spamu dla tej wiadomości, ponieważ może to być sortowane na podstawie osobistych ustawień e-mail. Uwaga - zmiana hasła nie zwalnia 7767 wiadomości. Będziesz musiał przedstawić powyższe informacje.

Tłumaczone na google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...