Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin Dev] funkcje, pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, pamiętasz jak nie mogłeś znaleźć jakiejś funkcji? Napisz tutaj, a postaramy Ci pomóc.

Chcesz napisać plugin, ale nie wiesz np. na jakiej zasadzie musiałby on działać - pisz, postaramy się odpisać.

[Jeżeli ten temat jest sprzeczny z regulaminem działu bądź ogólnego regulaminu forum, proszę o usunięcie tematu i poinformowanie mnie drogą PW, z góry dziękuje!]

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

A po co? Nie nie umiem dobrze, nie tylko ja muszę tu odpisywać, zresztą nie SPAM'uj.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...