Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Paint Tournaments porażką.

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak pewnie wiecie MPC PT okazało się jedną wielką klapą. Zamykam więc ten turniej bez dociągnięcia go do końca. Nie ma to sensu. Zapał wszystkich był słomiany. :)

Wiem już teraz, że jeśli coś robić, to najlepiej powierzyć to zaufanym osobom. Już niebawem oczekujcie kolejnych eventów.

Tymczasem - gratuluję wszystkim uczestnikom turnieju. Szkoda, że się nie udał. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Specjalista
Opublikowano

To nie przez zapał użytkowników wyszło jak wyszło tylko przez te cofki mpc.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ogólnie to wina uczestników.

Szkoda ze nie wypalił, liczę na nowe konkursy. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To nie przez zapał użytkowników wyszło jak wyszło tylko przez te cofki mpc.

Mylisz się. Gdyby użytkownicy się tym takze bardziej przejeli, to na pewno by się to zakończyło inaczej. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ja co prawda nie brałem udziału ale byłem bardzo ciekawy kto będzie w finale, jakię będą pojedynki. No cóż szkoda

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ojej nawet nie wiedziałem o tym :P musze dogłębniej przeglądać fan art, a tak to tylko galerie grafiki przeglądam

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

Szczerze? To nawet autor konkursu stracił nim zainteresowanie, po tym też mi się już nie chciało brac w nim udziału...

Mateq z tego co słyszałem stracił dostęp do interentu, bobku :)

Wiedziałem że będzie beka z tego konkursu :D

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mój ban + zaangażowanie uczestników (a raczej jego brak) + problemy z mpc + rollback'i + moje problemy sprzętowe + nieudolna próba ciągnięcia tego dalej przez rumuna. Może kiedyś.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...