Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dziś dostałem bana, używałem wczesniej sbota i gdy czas sie skonczyl nie wbijałem okolo 1.5 tyg na silka i gdy wczoraj wbiłem na loaderze testosterone na 2 chary by cos przezucic, gdy sie zalogowałem to chary wogóle sie nie pokazywały dopiero podczas wlaczenia przez sro clienta sie pokazywaly i dzis gdy chce sie zalogowac na obu pisze ze mam blocka na 7 dni i chciałbym sie zapytac czy myslicie ze to moze byc akurat za loadera czy to zbieg okolicznosci i blockneli mnie powiedzmy za sbota? Prosze o odp thx. A i chary zbanowane w odstepie 14 sek...

Opublikowano

hmm... dziwna sprawa. przecierz wyskakuje błąd przy odpalaniu loadera. czy napewno zalogował Ci się przez loadera ?

Opublikowano

Tak.. za pierwszym razem wyskoczył jakiś błąd przy włączaniu ale to raczej przez avasta bo blokował 1 plik wiec go na chwile wylaczylem wypakowalem jeszcze raz wszytsko i wtedy sie normalnie wlaczylo.

Jeszcze jedno pytanie czy jeśli bym dostał drugiego blocka to wtedy dostaje już drugiego stopnia na 14 dni tak?

Admin Cienia
Opublikowano

Z tym testosterone to jakaś pod pucha czuje, może nie czyściłeś folderu dump.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czyściłem dumpy, ale po wczorajszym niby zalogowaniu przez loadera nie wyczyściłem, no to cóż poczekam sobie tydzień...

Admin Cienia
Opublikowano

No cóż, trzeba bardziej uważać, temat uważam za zamknięty, gdy autor będzie mieć zastrzeżenia proszę o pm.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...