Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto tak zrobić?

Shaigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem tylko zapytać, czy waszym zdaniem warto zacząć grać jedynie rankedy, zamiast trochę rankedów, trochę normali. Gram już od roku i zastanawiam się, czy warto spróbować swoich sił w wychodzeniu z tzw. ELO HELL. Mam teraz 1316 ELO (nadal ELO hell). Jak myślicie, czy warto, czy tylko popsuje sobie ELO?

Zapraszam do dyskusji na ten temat :)

PS. Przypominam, że gram na WEST. Patrzyłem ostatnio co się dzieje na rankedach na EAST i tam jest totalna sieczka, na EAST Elo hell jest bardziej obszerne(tak sądze)

Opublikowano

Zagraj sobie 2 rankedy max dziennie. Ja mam -1000 Elo i już nie chce mi się w tą grę grać, jak patrze na swój team. Po zagranych 2 grach rankedowych, mózg już wysiada i po prostu się męczysz. Właśnie po tych 2 grach zagraj sobie normala, albo w ogóle.

he?

Opublikowano

Jak jesteś w Elo Hell i grasz od roku to powiem ci jedno - jesteś dziwny xD (bez urazy) ale mój kolega który gra w LoLa od roku ma Elo 1800+ graj rankedów ile wlezie jest o wiele większy poziom niż na normalach, ale jak nie masz runek to nawet nie próbuj.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Haha ja jestem na dobrej drodze :)

w ok. 3 tygodnie wycarrowałem ponad 600 elo (solo, nie duo) i już całkiem ciekawy poziom gracze prezentują, ale to jednak jeszcze nie to :) gogo platinum

@up kto powiedział, że runek nie ma :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Up nie nic takiego nie mówiłem ale po prostu zapewniam niektórych, że nie warto jak się nie ma run bo jak early chu*owe to late też.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Masterki 30/0/0 viable np pod fizza

Poziom rankedow ponizej 1100 jest gorszy niz na normalach majac 30winow wiecej.U kumpla bicie mu te 300 elo to byla katorga

Opublikowano

Rankedy trzeba grać ciągle . Nie ważne czy przegrasz czy wygrasz . Zawsze się czegoś uczysz , jak zobaczysz trolli wyjdź strać te 10 ELO ale nastepny team powinien być lepszy . Mam rozegrane około 400 rankedów w tym 210 wygranych . Jakos ELO trzymam ale ogólnie na Nordicu zawsze tak będzie , szczęście czasami dopisuje i masz 1800 ELO a możesz mieć pecha i spierdolić się do 1400 ELO przez ,,polaczków" ,,rusków". Ogólnie zrobiłem moje 4 konto na West wbiłem 30 lvl i zaczynam grać rankedy. Bardzo fajnie mi się gra na wescie jest 100 razy lepszy poziom niż na nordicu.

Opublikowano

@Warnart tak, też próbowałem (na EUNE) wyjść koledze z ~1050 elo i to jest kosmos co tam się dzieje :D Nie wyobrażam sobie 800 elo :D

A co do rankedów - możesz mieć 1000 winów na normalach i jeśli wchodzisz 1 raz na rankeda to dostaniesz w dupsko. Dlaczego? Po poziom rankingowy jak i myślenie graczy jest całkiem inne. Polecam grać rankedy ale właśnie nie więcej niż 2-3 dziennie bo wtedy już się nie myśli tak dobrze i np. jak ja grając mida czasem robię takie rzeczy że się w pale nie mieści :D A i csuje się już ciężej.

Opublikowano

@UP myśle, że będzie to koniec wakacji, tak mniej więcej zaczął się sezon 2.

A co do tematu to gram pare rankedów dziennie i póki co łapcie moje wyniki.

beztytuuzxo.png

Opublikowano

Sezon 3 wyjdzie jakoś w październiku bo wtedy jest ten jakiś turniej światowy.

s2 mial byc po dreamhacku a zaczal sie jakies 3 miesiace pozniej

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...