Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje mi Runtime Error 6 nigdzie w pozoslalych tematach tego nie znalazlem.....dodam ze chce odpalic bota przez clientlessa....ładuje mu trainingarea naciskam start bot i wyskakuje mi ten badziew

@EDIT Run-time error '6'

Admin Cienia
Opublikowano

Masz to zainstalowane?

www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak wszystko zainstalowałem tak jak w tutku było napisane. Dla pewnosci odinstalowalem wszystko i na nowo zainstalowalem i wyskakuje ten sam blad.... oraz runtime error 6 na zmiane z runtime error 8

Dodam że jak włączam ibota to expi on 3-5min i pozniej pokazuje mi się ten komunikat.

@EDIT Przeinstalowałem wszystko i nie ma juz runtime error 8 za to jest caly czas runtime error 6....:( proszę o pomoc

A i jeszcze jedno.... nie zależy to jednak od tego czy wlacze start bot czy tez nie.....po prostu wlaczam ibota laduje postac i zostawilem tak postać bez naciskania start bot i rownież wyświetlił się niniejszy błąd:(

rxqepw.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze screen z zainstalowanym: NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, C++ 2008 Redistributable i ibot ocx files

rxqehp.jpg

W czym może być problem? Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

@up nie nie da rady ale podmień plik media oraz sro_client w silku i odpal go hardmodem i wtedy bedzie ci dzialac rowniez bez clientlessa

Ja jebie czasami działa bocik czasami nie.....raz nawet z 45min expil normalnie i po czym ni stad error....lol co jest z tym..??Wszystko mam zainstalowane cacy.....niech ktoś pomoże nurtuje mnie ten problem od dluzszego czasu....