Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grafa;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kupilem sobie do starego kompa GeForce fx 5500 256mb i mam taki problemik kiedy che zainstalowac sterowniki pokazuje mi sie taki bład....

""Program instalacyjny nVidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzetem.

Program instalacyjny zakończy pracę."

Co zrobic? kiedy wejde w menadżer urzadzen to niema tam zadnej karty grafy help.... Dzieki z Góry!

szgna2pac.gif

Opublikowano

Podaj mi dokladne info o plycie glownej jak i karcie, jesli nie wiesz jaka to plyta po prostu na nia spojz , musze wiedziec czy masz na niej sloty PCI (jakie) czy agp. z karta to samo. przeczysc stery programem ,,Driver Sweeper'' (dokladne info na googlach), wtedy sproboj zainstalowac. Jesli nie odinstalowywales calkowicie sterow przed zmiana karty to masz piekna przyczyne, jesli nie to albo plyta glowna nie ma odpowiedniego slota na karte( np karta jest na pci x8, nie jest kompatybilna wstecznie, a twoja plyta ma pci x4 (tak na przyklad wiem ze to nie mozliwe xD). Ogolnie wszystko pisz

Opublikowano

format pomoże ale stery miałeś z płytki z kartą?

PS za ile kupiłeś?

@EDIT ściągnij aktualne stery z neta

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Karte graf mi nie wykrywa;/ Plytke Głowna mam asus a7v8x-x kupilem za 139zl...Sterowniki mialem na plytce od karty w pudelku.... Co zrobic?;

szgna2pac.gif

Opublikowano

płytka na VIA wiec musisz doinstalować patcha do AGP i będzie normalnie ci działało!

VIA AGP Driver tak wpisz w google - pobierz - zainstaluj - będzie działało!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden