Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival 99,99%

RAZORxVx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=Survival%20

Typ: Survival

Adres IP: s2.craftserve.pl:38531

Status: status.png?ip=s2.craftserve.pl&port=38531

informacje.png

Sloty: 10

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

HaryPierd3k

pluginy.png

LightVote, AuthMe, WorldSaver, mcMMO, FoundDiamonds, Jobs, i jeszcze kilka :)

inne.png

Jest to survival, jak narazie posiadamy 10 slotow, ale jesli beda gracze to zwiekszymy. Postanowilem zalozyc ten serwer, dlatego ze mam dosc serwerow ktore padly. Poczekamy na ludzi i zwiekszymy sloty. Jesli chodzi o mape to zostala wlasnie stworzona, wiec kazdy ma rowne szanse. Wiecej informacji na spawnie.Zapraszaj znajomych, aby sie milej grało. Pozdrawiam i zapraszam na nasz serwer. PVP = ON

Serwer jest wlaczony 24/7 i mamy fundusze na utrzymanie go na wieki...

:D, wiec nie padnie, a jesli beda gracze stanie sie najlepszy. :)

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

@EDIT LWC USUNIETE

Opublikowano

99,99% survival ... A to że jest LWC, MCMMO, Jobs to taki mały szczegół

Nie polecam jako SURVIVAL

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Nie polecam, administracja przeklina, wyzywa graczy itd.

MisterFive bardzo smieszne. Jesli chodzi o administracje, to jest bardzo dobra. Odpowiadamy na kazde pytanie i pomagamy w problemach.

Survival i LWC ? To Już Mówi ,Że Nie 99,99% Tylko Gdzieś 60% ...

LWC jest wgrane dlatego, ze ludzie nie lubia gdy nagle im wszystko znika ze skrzynek.

@EDIT LWC usuniete

Opublikowano

LWC już nie ma admin usunął nie bójcie sie a server jest super miła atmosfera tylko potrzebuje rozreklamowania

Tak,to prawda.^^

Pozdrawiam,Wiktoria ;*.

crafterx.png

Zapraszam,też na super serwer IP:188.165.193.152:25590

Opublikowano

@up

a co ci dal admin za napisanie tego posta ? ;) pewnie diaxy albo cos ;)

Nie dalem Mu nic. Zapraszam na serwer, prawdopodobnie w srode zwiekszymy sloty do 40.

Opublikowano

Oto jak traktuje sie graczy na tym serwerze. nick nie jest mój. chciałem sprawdzić jak zareagują. Ciekawe czy na prawdziwego skkf'a też by tak reagowali. a po za tym skkf to normalny gracz. a ja nic im nie zrobiłem post-607920-0-08079000-1336157867_thumb.png

Opublikowano

Oto jak traktuje sie graczy na tym serwerze. nick nie jest mój. chciałem sprawdzić jak zareagują. Ciekawe czy na prawdziwego skkf'a też by tak reagowali. a po za tym skkf to normalny gracz. a ja nic im nie zrobiłem post-607920-0-08079000-1336157867_thumb.png

Dostales bana za podszywke za skkf.

Napisales ze chciales zrobic gameplaya na swoje konto na youtube [skkf'a] , a skkf powiedzial ze nie bedzie nagrywal gameplay'ow z serwerow.

Opublikowano

Dostales bana za podszywke za skkf.

Napisales ze chciales zrobic gameplaya na swoje konto na youtube [skkf'a] , a skkf powiedzial ze nie bedzie nagrywal gameplay'ow z serwerow.

nie umiesz czytać ? nie chodzi o podszywke tylko o słownictwo w jaki sposób gracze się zwracają do innych. Jak wejdzie prawdziwy skkf też go tak traktujecie ?
Opublikowano

Zostales zbanowany za oszustwo. UB nie bedzie, jesli chodzi o serwer szukamy zaufanych graczy. Prawdopodobnie w srode oplace lepszy sprzet (30/40 slotow ) bo wiecej nie widze sensu na survival. Oczywiscie mapa i itemki zostaja :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...