Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]sposob na havoki i LF4 z wrot

cipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi to nie zadziałało 4 x zete i aby 1 havoc i to 1 raz jak robiłem bez tego sposobu. 2 razy z tym i też nic, to zależy od "szczęścia" niektórym cały czas dropi niektórym w ogóle :)

Opublikowano

wg mnie lepiej jest tak ze robiac zete lub epsilon nie zakladac havocow/lf4 i dostaniemy, ja zrobilem 2 pierwsze zety tego samego dnia i mam 2 havoce, nie wiem jak dalej i jak z lf4 bedzie

Opublikowano

Te wszystkie magiczne sposoby NIGDY nie działały i NIGDY działać nie będą.

Bo nie ma sposobu.

Zawsze warto zdjąć Havoci do Zety i LF4 do Epsilona, bo to ponoć zwiększa szanse i ten sposób jest najbardziej wiarygodny bo padanie 2 razy, ubieranie danego designu itd. jest mało wiarygodne.

Opublikowano

ubieranie designu ... hmm... co ma piernik do wiatraka. Design daje coś tam na + a nie zwiększa szanse na dropa

BlueManPL 100% racji ;)

myślę, że temat wyczerpany i do zamknięcia ;]

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Nie gadajcie, że to nigdy nie działało bo kiedyś był sposób, że się padało w ostatniej fali, zakładało des na poważke i po skoku miało się 2 devourery. Wtedy można było dostać 2 havocki za 1 zete ale też farta trzeba było mieć. Teraz prawdopodobnie nie ma działającego sposobu.

Opublikowano

Ja dzisiaj mialem 5 havocow jak robilem zete to sciagnalem wszystkie , zrobilem cala zeta w spokoju z x1 bez zadnego kombinowania i dostalem 6-ego havoca . Dziekuje i pozdrawiam . Nawiasem mowiac lepiej zrobic normalnie niz kombinowa jak kon pod gore.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

hehe tak czy tak robienie zet nawet jak nie ma havockow jest bardzo oplacalne;d no chyba ze komus strasznie zalezy na czasie z havokami;d o ile sie ma darmowe energie do wrot, bo kupowanie za uri juz mniej sie oplaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...