Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby potrafiącej łamać hasła w grze metin2

xxxBUNIOxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do mojego konta ukradziono mi emaila, a hasła zapomniałem (znam tylko login). Na dowód mogę podać nazwy postaci z konta oraz ich profesje. Proszę pisać na PW

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak łamanie haseł ewentualnie keylogger. Co do tematu to nie przypisałeś do emaila żadnego przepomnienia ? Nr telefonu lub drugiego emaila ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Lie ma czegoś takiego jak łamanie haseł. dobrze mówi. Jedynie kaylogger ale za to też mogą Cię na policje zgłosić jeśli nie udowodnisz, że to Twoje konto.

Opublikowano

Można metodą brute force, ale poczty są przed tym zabezpieczone no i łamanie hasła b. długo trwa.

Napisz do supportu, może Ci jakoś pomogą.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Od czasu kradzieży już trochę minęło, a złodzieje skasowały pocztę od razu :( Jak by ktoś potrafił to zrobić to proszę Was o kontakt. Wiem, że hackerzy to potrafią udawadniając premierowi, że jego strona nie jest bezpieczna :D

Opublikowano

No teraz to porównanie. Strona rządowa z błędami umożliwiającymi SQL Injection vs dobrze zabezpieczone serwery poczty. Nie pozostaje Ci nic innego jak brute force / metoda słownikowa, ale prawdę mówiąc nie uda Ci się.

Opublikowano

Na pewno support Ci nie pomoże jak nie masz e-mailu do tego konta. To mogę Ci powiedzieć z góry.

Nie istnieją żadne ,,Łamacze haseł" do gry Metin2. Jedynie Keylogger, ale to coś innego.

Jeżeli na prawdę straciłeś dobre konto radzę iść na policję i zgłosić to ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Trzeba było myśleć a nie sie dałeś okraść ;] Teraz to już musztarda po obiedzie:P Załóżmy, że nawet odzyskasz to konto, a na nim hmmm.... no właśnie albo goła postać bez grosza przu dupie albo nawet pokasowane chary :) Do tego nie posiadasz emaila, więc nie masz co nawet liczyć na pomoc supportu :P To konto jest chociaż warte zachodu?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...