Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LIMIT] Raportowanie

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauważyłem, że system raportów nie jest dobry. Wystarczy, że kilka osób zraportuje dany temat i potem powstają zdublowane tematy w dziale ZBANOWANI. Można by ustalić, że po wysłaniu jednego raportu nastąpiłaby blokada wysłania następnego zgłoszenia tego samego tematu. Dzięki temu można by uniknąć zdublowania tematów z tym samym zgłoszonym postem/tematem.

jqeuR.png

Opublikowano

Było przerabiane, w 3.3.1 masz coś takiego jak info, że temat/post już był zaraportowany, chyba, po tej informacji nie będziesz wysyłał nxt.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Było przerabiane, w 3.3.1 masz coś takiego jak info, że temat/post już był zaraportowany, chyba, po tej informacji nie będziesz wysyłał nxt.

chodzi o to ,że nie da się zraportować drugi raz,a nie o to ,że wyskakuje info o tym ,że został zraportowany -.- czytaj uważnie.

@top

tak.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

chodzi o to ,że nie da się zraportować drugi raz,a nie o to ,że wyskakuje info o tym ,że został zraportowany -.- czytaj uważnie.

@top

tak.

Kurwa, powiedz mi, czy jeśli zobaczysz informację "ten post został już zaraportowany" to jeszcze raz wyślesz raport? Po cholerę robić coś, co jest w chuj trudne do wykonania i zbędne, skoro pożyteczniejsze jest to co w/w.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Rozumiem że przerabiamy to po raz setny?? Czekamy do aktualizacji IP.B, tak jak napisał Larron, tam będzie informacja, że dany post został już zraportowany. A jeśli już będzie info, to tylko totalny debil ponownie wyśle raport -.-

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Słyszałem o double warnach, ale o tematach z zbanowanych nie.

Nie zdarza to się zbyt często, więc mogę poczekać na nowszą wersję.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Słyszałem o double warnach, ale o tematach z zbanowanych nie.

Nie zdarza to się zbyt często, więc mogę poczekać na nowszą wersję.

ja widziałem double warny i triple bany :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Też jestem na nie, gdyż nadal bd. mogły być zdublowane tematy w zbanowanych (2 modów w tym samym czasie odczytuje raport)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@UP No to ja mam inny pomysł po jednym modzie do każdego działu wtedy dwóch na raz nie odczyta bo będzie tylko jeden no chyba że akurat Global mod odczyta ale na tyle działów to będzie mało prawdopodobne :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mi to pasi. I tak jestem sam w dziale ;p (ale i tak raz z RMCF nałożyliśmy w tym czasie bana :D)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jeśli da się tak zrobić, to jestem na Tak.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Dublowanie to najczęściej wynik tego, że moderatorzy 'wejdą' sobie w raporty, tzn. zrobią tego samego raporta w bardzo krótkim odstępie czasowym.

Takie sytuacje nie są jednak aż tak częste i można bardzo łatwo je cofnąć. Po to jesteśmy, żeby zawsze ktoś mógł interweniować ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...