Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC m60 nie doszlo...

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wlasnie dopiero zakupilem 400 g1 przez paysafecard

chcialem kupic m60 gold na 8 slot kliknolem apply to account i g1 zabralo proomocod doszedl na javelina ale w koncie nie mam m60 golda... co zrobic??

mysle ze musze napisac ticketa do nich ale nie mam pojecia jak to napisac mogl by ktos podac jakis przyklad.

Opublikowano

Zobacz czy na stronie w profilu tam gdzie masz zakupione bronie jest M60.

Poczekaj jeszcze a jak nie to pisz, to pomoże

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

,,Hi : )

I bought on gamersfirst <nazwa przedmiotu> but I haven't received them. Please add them to my account.

Yours:

<twój nick>"

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

po 1 ilovelive nie dubluj postow a po 2 za co mialem kupic m60 gold na 8 slot? za dinary? pomysl troszke co piszesz...

sniper ty niewprowadzaj ludzi w blad bo stomi mial racje m60 doszlo po 20 minutach lag byl.

prosze zamknac temat sztomi dostaje lika.

Opublikowano

po 1 ilovelive nie dubluj postow a po 2 za co mialem kupic m60 gold na 8 slot? za dinary? pomysl troszke co piszesz...

sniper ty niewprowadzaj ludzi w blad bo stomi mial racje m60 doszlo po 20 minutach lag byl.

prosze zamknac temat sztomi dostaje lika.

Ta kurwa, jak nie wprowadzam nikogo w błąd.

Napisałem że jeśli mu do teraz nie doszło to niech pisze ticketa, bo później GF będzie miało to w wiecie gdzie.

Opublikowano

Ta kurwa, jak nie wprowadzam nikogo w błąd.

Napisałem że jeśli mu do teraz nie doszło to niech pisze ticketa, bo później GF będzie miało to w wiecie gdzie.

napisales ze sztomi wprowadza mnie w blad... a mial racje ze za jakis czas przyjdzie bo byl lag -.-

ja tak miałem, że zrobiłem na innym koncie:D zobacz czy na innym koncie nie aktywowałeś :D

masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?? napisalem juz ze m60 normalnie doszlo z lagiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...