Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WojnyGildi]BloodMine[Dedyk][Frakcje][mcMMO][1.2.5][PVP]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Nie znajdziesz u nas lwc, cuboidow i tego typu rzeczy" tyle mi starczyło żeby stwierdzić że ten serwer będzie porażką. A jak wszedłem nań to tylko utwierdziłem się w moim przekonaniu ^^

Do administracji: myślicie że będzie się Wam chciało ścigać grieferów i złodziei? Myślicie że będzie się Wam chciało dociekać kto komu co ukradł? :)

Najbardziej poszkodowani będą jak zwykle gracze ;P stanowczo odradzam JAKICHKOLWIEK serwerów bez LWC i Cuboida, a ten już w szczególności. (lagi)

Opublikowano

"Nie znajdziesz u nas lwc, cuboidow i tego typu rzeczy" tyle mi starczyło żeby stwierdzić że ten serwer będzie porażką. A jak wszedłem nań to tylko utwierdziłem się w moim przekonaniu ^^

Do administracji: myślicie że będzie się Wam chciało ścigać grieferów i złodziei? Myślicie że będzie się Wam chciało dociekać kto komu co ukradł? :)

Najbardziej poszkodowani będą jak zwykle gracze ;P stanowczo odradzam JAKICHKOLWIEK serwerów bez LWC i Cuboida, a ten już w szczególności. (lagi)

Chyba Ci się coś pokręciło

Serwer jest survivalem z gildiami czyli polega na przejmowaniu zabijaniu okradaniu gildii innych graczy

Wiec proszę Cię zanim coś napiszesz pomyśl

Co do serwera

1. Miła administracja można z nimi porozmawiać i pożartować

2. Dużo graczy można ich okradać ^^

3. Przyjemny klimat serwera

4. Dobrze dobrane pluginy

5. Ładny spawn

6. Większość graczy jest normalna i można z nimi pograć jak z ludźmi a nie jak z trollami :D

Także z mojej strony pozostaje tylko zaprosić was na serwer :)

Serdecznie polecam

Aridion

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Nie wszedłeś na serwer a już oceniasz? Co Ty myslales że na takim serwerze zainstaluje LWC i dodam cuboidy? Chyba cie pojebalo . Bo albo pomyliles style , albo nie umiesz czytać . Nie wiem co chciales przekazać tym postem . A niech sobie kradna o to tu chodzi , co mnie to obchodzi kto co komu ukradl , niech on sam o to zadba .

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer fajny. Super administracja , ogarnięte pluginy , nie ma bugów po prostu dobra zabawa ;)

Kiedy będzie rekrutacja na serwerze ?

Rekrutacja narazie jest zamknięta.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...