Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wolny slot dla ViP na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam serwer i chciałbym dodać coś takiego, żeby ViP mógł wchodzić na serwer nawet jeżeli jest pełny ( 10/10 ). Wiem, że coś takiego jest możliwe, bo OP może wchodzić na pełny serwer ( gdy pełny pisze 11/10 ) więc jest jakiś sposób. Co to może być jakiś plugin permission itd. ?? Proszę o odpowiedź

Opublikowano

Plugin reservations, nie trzeba konfiguracji, permissions tylko pobierasz i wpisujesz /reser add [nazwagracza]

Osiągnięcia:

achievement.gif

Opublikowano

A jeszcze bo na moim serwerze jest mało slotów da sie dla graczy zrobić zeby też tak mogli wchodzić nawet gdy serwer jest pełny? Chodzi że każdy tak może wchodzić bez dodawania każdego gracza (serwer jest pełny, a każdy z rangą Gracz może wejść na serwer). A ten plugin zara sprawdze

Opublikowano

To się nie da tak zrobić? Bo OP może wejść na pełny serwer bez wywalania jakiegokolwiek gracza a ja tak chcę, że gracz bez OP może wejść na pełny serwer też bez wywalenia nikogo

• 1 rok później...
Opublikowano

Proste Admin lub OP wchodzi na serwer i jest np. 11/10 graczy na serwerze, ale po chwili jednego gracza z 10 kickuje i jest dalej 10/10.

• 1 rok później...
Opublikowano

Dodajesz permission:

essentials.joinfullserver

Moze nie dzialac, w pluginie od logowania mozesz miec ustawione ze nie mozna bez op wejsc na pelen serwer, ta wartosc musisz wtedy zmienic z true na false ;)

Jesli pomoglem daj Like :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Do permissionex lub bpermissions lub groupmanager wpisujesz linijkę:

- essentials.joinfullserver

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...