Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Old School

klopskill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypakuj go na pulpit i pliki z folderow docelowych skopiuj i wklej w folderze warrocka, trzeba tak zrobic poniewaz w modzie sa niektore rzeczy pozmieniane a nie wszystko

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Sry za spam ale juz nie moglem. Dralus na huj to spamujesz? posty nabijasz? po co to napisales? wnislo to cos do tematu ? chyba kazdy user z iq powyzej 30 to sam zauwazy! to jest nabijanie postow!!

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

A ja bym się domagał trochę sprawiedliwości bo tak owo dostałem ostrzeżenie (20%) za bezsensowny post za jego xxx tych postów nikt nic nie zrobił wstawia stare nie działające pierdoły pisze w "każdym" temacie większość bez treści i przesłania nawet nie zachowuje mojej zasady "Minimum słów, maksimum treści" ;) pozdrawiam i mam nadzieję że jakiś z moderatorów w końcu się tym zajmie..

(Oczywiście mówię o użytkowniku Dralus)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Admin Cienia
Opublikowano

Powinniście po warnie dostać, nie którzy na amen. Myślicie że "jeden napisał to ja też mogę?" To się mylicie, radzę uważać na następny raz.

@klopskill

Na następny raz dawaj bardziej konkretne pytania co do tematu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...