Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana rundy

FatherOvTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , Gdy runda dobiega konca i juz dostalem baretki, medale. itp. to jak czas przerwy sie konczy serwer zmiena mape, mam czarny ekran a na dole napis wczytywanie. i tak caly czas musze wyjsc z gry i wejsc od nowa na serwer aby mi mape zmienilo, pomozecie?

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Ja też tak czasami mam, wtedy po prostu trzeba zrestartować grę i od nowa włączyć..

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

a na pewno poczekaliście kilka minut?

nawet osobom z komputerem gdzie gra działa bez problemu działa na ultra,muszą poczekać te 5minut żeby mapa się załadowała.

random.jpg

Opublikowano

Nie, to nie to, próbowałem tego, i nadal czasem się zdarza to. Coś ok. 1 raz na 15 ładowań, ale zawsze coś, przynajmniej u mnie.Może to wina RU, bo w moim przypadku, właśnie mam wersję RU.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

Miałem identyczną sytuacje ale to tylko i wyłacznie na PS3 , na PC jeszcze takiego czegoś nie doświadczyłem.

przeinstaluj Bf`a i powinno śmigać

Opublikowano

u znajomego który zakupił rosyjskiego keya występuje ten bug(?) w przypadku starego spolszczenia bo odinstalowaniu działa mu prawidłowo.

wgraj najnowsze spolszczenie

random.jpg

Opublikowano

zrobiłeś tak jak mówił xamizo? jeśli to nic nie zmieniło to pozostaje ci re-install battlefielda 3.

innego wyjścia nie ma bo skoro to nie winna spolszczenia to pozostaje opcja że to winna gry.

random.jpg

Opublikowano

Wgranie spolszczeń na nowo może pomóc ale nie musi. Częściej objawia się to czarnym ekranem tuż po włączeniu.

Miłoby było zobaczyć specyfikację komputera, bo tak to troszkę wróżenie.

Opublikowano

Ja mam wersje pl kupiana w media markt reinstallowalem 3 razy , ale dotad mi to nieprzeszkadzalo ale jak rock gral i ja wszedlem (jakims cudem) i mapa sie zmienila wku*wilem sie takk ze omalo ekranu nie rozwalilem

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...