Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zmienić % oddawanego EXP-a w EasyMetin2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrafi ktoś mi powiedzieć który plik w EasyMetin2 odpowiada za Oddawanie EXPA i jaką wartość tam zmienić aby np oddawał EXPa po 5%??

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)

pozdrawiam

Opublikowano

w ustawieniach musi być to a jak nie to sprawdz m2bob tam jest opcja po ile % ma oddawac itp

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

w ustawieniach musi być to a jak nie to sprawdz m2bob tam jest opcja po ile % ma oddawac itp

Fajnie pięknie z tym że po wypakowaniu EasyMetin2 wcale nie ma takiego pliku jak "m2bob"...

Ktoś ma jakiś inny pomysł??

Opublikowano

Fajnie pięknie z tym że po wypakowaniu EasyMetin2 wcale nie ma takiego pliku jak "m2bob"...

Ktoś ma jakiś inny pomysł??

M2bob - inny expbot - bardzo podobny do EasyMetina2

m2bob.net

(Oczywiście tylko globale)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

M2bob - inny expbot - bardzo podobny do EasyMetina2

m2bob.net

(Oczywiście tylko globale)

Tak tylko że mi chodzi TYLKO I WYŁĄCZNIE o EasyMetin2 bo jest dla mnie najbardziej wygodny i zależy mi tylko na trym aby zmienić w nim PROCENT (% oddawanego EXP-a na gildie)...

Jeśli będzie ktoś w stanie to zrobić to jestem gotów NAWET MU ZAPŁACIĆ - oczywiści za zmianke tego...

pozdrawiam i liczę na pomoc

Opublikowano

Tak tylko że mi chodzi TYLKO I WYŁĄCZNIE o EasyMetin2 bo jest dla mnie najbardziej wygodny i zależy mi tylko na trym aby zmienić w nim PROCENT (% oddawanego EXP-a na gildie)...

Jeśli będzie ktoś w stanie to zrobić to jestem gotów NAWET MU ZAPŁACIĆ - oczywiści za zmianke tego...

pozdrawiam i liczę na pomoc

Opublikowano

po co ci to? i tak i tak idzie exp na gildie, bo przecież jak ci oddaje expa to musi dojsc do np 16% i oddaje chyba ze ten EM2 jest zryty i oddaje przy 99,99% to kicha bo mały lag 'n next lvl

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

po co ci to? i tak i tak idzie exp na gildie, bo przecież jak ci oddaje expa to musi dojsc do np 16% i oddaje chyba ze ten EM2 jest zryty i oddaje przy 99,99% to kicha bo mały lag 'n next lvl

Właśnie o to mi chodzi... Wprawdzie oddaje przy około 60 - 80% z tego co zauważyłem ale to itak zamało... Na osiedlu mam za słaby net i za często trzeba tworzyć nowe postacie do dropu...

Dlatego też szukam info/porady jak /co zmienić aby oddawał EXP-a np po 10%...

Potrafi ktoś to zrobić?? Mogę nawet za to zapłacić...

Opublikowano

Jakoże już mam pomysł pomoge ci.

-A więc wyłącz oddawanie expa na gildie w EM2(EasyMetin2)

-Ściągnij KaMeR moda i go zainstaluj

-ustaw oddawanie expa w modzie i gitara

:D

wcale bym sie nie obraźił jakbyś postawił Like i 5 na moje konto

A i jak jesteś tak udany że nie wiesz jak w modzie to zrobić

To ci napisze :P

-Włącz grę :D(z modem Oczywiście)

-nacisnij F6 i w prawym dolnym rogu masz kilka ikon jedna powinna byc podpisana GuildDonator

czy cos w każdym razie jest inna (wszystkie są różne od siebie ale szczegół)

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

Jakoże już mam pomysł pomoge ci.

-A więc wyłącz oddawanie expa na gildie w EM2(EasyMetin2)

-Ściągnij KaMeR moda i go zainstaluj

-ustaw oddawanie expa w modzie i gitara

:D

wcale bym sie nie obraźił jakbyś postawił Like i 5 na moje konto

A i jak jesteś tak udany że nie wiesz jak w modzie to zrobić

To ci napisze :P

-Włącz grę :D(z modem Oczywiście)

-nacisnij F6 i w prawym dolnym rogu masz kilka ikon jedna powinna byc podpisana GuildDonator

czy cos w każdym razie jest inna (wszystkie są różne od siebie ale szczegół)

Mistrzu dostaniesz LAIKA tylko dla tego że mam dobry dzień :)

Używam tego sposobu tyle że jasno napisałem że MAM SŁABEGO NETA KTORY CZĘSTO MI RESTARTUJE METKA...

A jak każdy użytkownik EASYMETIN-a dobrze wie - po restarcie easy łączy się już z kamer modem (mam ustawiony start metka automatem z kamerem) to już nie oddaje EXPa bo trzeba to ręcznie włączyć i prioblem pozostaje...

Sory za ORT bo jestem juz lekko wstawiony...

Moja proźba o pomoc nadal aktualna... Jeli ktoś potrafi niech się zgłosi - chętnie za to zapłace!!!

pozdrawiam

Opublikowano

Dalej czekam na pomoc bo niestety nie potrafię sam tego odnaleść i sobie z tym poradzić a bardzo mi na tym zależy...

DLA pomocnych wynagrodzenie (KASA + Limit LIKE + 5)

Opublikowano

Sciagnij m2bob i zostaw ten easymetin jest za free i duzo lepszy

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Sciagnij m2bob i zostaw ten easymetin jest za free i duzo lepszy

A powiedz mi jeszcze kolego... Da się w tym bocie (M2BOB) ustawić co ma zbierać (tylko wybrane itemki np. tylko żółć i marmurki) czy zbiera on wszystko??

Widzę że bocik fajny tylko właśnie nie wiem czy można ustawić podnoszenie wybranych itemów?? tak jak to było w EasyMetin2 (głównie dlatego z niego korzystam)...

pozdro i liczę na odpowiedź :)

Opublikowano

pgj1213 ,jedno pytanie; korzystasz z darmowej wersji easy metin2? :) ( ja rok temu korzystałem z tego bota .. ktoregos dnia przychodze ze szkoły a tu w ekwipunku lezy rib 44sr i w drugiej przedziałce buty z 2k pz :)chyba najbardziej udany drop)

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

pgj1213 ,jedno pytanie; korzystasz z darmowej wersji easy metin2? :) ( ja rok temu korzystałem z tego bota .. ktoregos dnia przychodze ze szkoły a tu w ekwipunku lezy rib 44sr i w drugiej przedziałce buty z 2k pz :)chyba najbardziej udany drop)

NIe.... wykupuje co miesiąc botcard...

Ijak jest tam wybór (w m2bob) jakie itemy ma podnosić ??

Opublikowano

M2bob ma opcje podnoszenia wszystkiego.Nie ma opcji aby podnosił to co się chce... a szkoda

Oto mi właśnie chodziło - prosta ale sensowna odpowiedź... Leci Like/5

Opublikowano

W czasie gdy ja pisałem tego posta nie było wersji 1.3.1 .

Aktualnie jest już opcja zbierania tego co się tylko chce ale trzeba wykupić konto premium.

Jest też kilka dodatkowych opcji dla konta premium.

sygnaturkabyme24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...