Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wykrycie hacka

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Mam pytanie jesli uzywam hakow to nie dostane bana dopóki ktoś mnie nie zareportuje? czy poprotu z8 jakoś to wykrywa?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jak wejdziesz do gry z wykrywalnym hackiem to dostaniesz bana najpierw na 3 potem na 7 potem na 30 dni, a na końcu ban permanentny. Dlatego zawsze przed używaniem hacka należy go sprawdzić na 2 koncie. Jak dostaniesz jakiegokolwiek bana to zabierają ci range honorable soldier. Możesz też dostać bana jak ktoś cie zareportuje. Jak używasz hacków to rób to tak żeby nikt nie zauważył. Czyli nie strzelaj do innych przez ściany. Bana możesz dostać nie tylko na gre. Ja kiedyś za używanie hacków dostałem bana na wchodzenie na swoim koncie na strone z8games. Czyli nie mogłem przez jakiś czas wejść np. na strone klanu.

1398258449-U383457.png

Znawca
Opublikowano

ja mam samo wh

Ale czy jak wejde do gry to odrazu mnie wykryje czy po jakims czasie?

Hacka sciaglem 3dni temu. W 1 dzien grałem na innym koncie było spoko, w 2dniu grałem jeszcze troche na tamtym koncie ale potem zaczołem na swoim. No i teraz przez 3 dzien nadal go mam, uzywam i bana ani jednego narazie. Czy to znaczy że hacka cieszko wykryc? Czy moge bana jeszcze dostac wiec lepiej grac na innym koncie?

-----------------------

Opublikowano

Hacka zacznie ci wykrywać dopiero po aktualizacji. Zawsze po każdej aktualizacji wszystkie hacki przestają działać. Więc jeśli będziesz uruchamiać gre i będzie ci się aktualizować xtrap albo gra to nie graj już na tym hacku. Jeśli hack będzie wykrywalny to jeśli zalogujesz się na konto to odrazu wyskoczy ci hack detected.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Hack może zostać wykryty w każdej chwili np. kiedy grasz (wtedy pojawi Ci się komunikat "Hack Tool Has Been Detected" - co znaczy, że hack został wykryty) po czym dostaniesz disconnect'a. Gdy będziesz chciał się znowu zalogować pojawi się komunikat, że twoje konto zostało zablokowane i na ile dni.

Najlepiej sprawdzaj to za każdym razem na innym koncie, żeby nie dostać bana na swoim. Ale np. gdy hack zostanie wykryty podczas gdy będziesz grał na swoim koncie to już tak jak napisałem wyżej

:D

Nie masz na to wpływu, dlatego lepiej nie ryzykować jak masz dobre konto.

Znawca
Opublikowano

Hmm no ok ;d

poleci like dla kazdego posta :>

i do zamknięcia

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...