Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eternal [1.2.5][no-wl][no-premium][FreeBuild/Survival][100 slotów][McMMO][WebAuction]

Callen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@refresh

Refreshujemy co 24h, nie wcześniej. //LordHades.

signli.png

Opublikowano

serwer jest bardzo dobry administracja ogarnięta i chętnie pomaga, ogarnięty czat itd... nic więcej nie dodam poza ZAPRASZAM DO GRY

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

zapraszam do zwiedzania

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

A Macie Nabór Na Moderatorów??

Przykro mi, na chwilę obecną nie poszukujemy członków zespołu.

signli.png

Opublikowano

3 razy na serwerze doszło do takiej sytuacji że trzeba było komuś odblokować drzwi itp. Za każdym razem mówiłeś że trzeba to zrobić nie podając żadnych danych. Jeżeli dla ciebie wejście na forum jest achievement to powodzenia w prowadzeniu serwera, gdzie forum sobie stoi dla ozdoby. Jeżeli ty mi piszesz o zaufaniu to mam ci przypomnieć kto sobie nadużywał komendy //set, a potem w skrzyniach przechowywał duże ilości itemów, a argument mieliście taki że to po prostu zebraliście nie wiadomo po co i dlaczego. Teraz mi powiedz jakie masz doświadczenie w prowadzeniu serwera, bo ja siedzę już w tym 2 lata i wiem co się dzieje z takimi jak ty. To że odszedłeś nie oznacza że z prawami które ci zostały możesz robić co chcesz. Nadal twierdzisz że można ci zaufać? Jak nawet pozostawione tobie prawa do cubów miejskich wykorzystasz na niekorzyść serwerów. Współczuje serwerowi na którym jesteś adminem. Ten temat już lepiej skończ bo to nie jest temat żeby gadać o takich rzeczach, a dalsza rozmowa do niczego nie będzie prowadzić, a pokażesz tylko jako to jesteś TERAZ mądry. Chcesz pogadać? Zapraszam na TSa.

Opublikowano

Chciałem pogadać ale od razu dostałem bana na ts'ie, czy widziałeś żebym kiedykolwiek dla swojej korzyści coś setował itp? nie wrzucaj wszystkich adminów do jednego worka bo ja pisałem wyłącznie o sobie. To, że chciałeś aby ludzi pisali na forum aby im zdjąć /cprivate wynikało z tego, że rzadko kto wchodził na forum, a ja Ciebie prosiłem kilka razy, żebyś albo dał prawa albo sam wszedł na minecrafr'a bo ten czy ten gracz ma z tym problem. Siedzisz w tym 2 lata? to przypomnij sobie jak wyglądał serwer zanim zaproponowałem ci współpracę. Zresztą ty sam nie wiesz ile razy do takiej sytuacji doszło bo prawie nigdy cię nie było. Jak wcześniej pozmieniałem te napisy na tabliczkach obok spawnu miało wam przypomnieć, żebyście mnie usunęli z cubów bo nie było na serwerze żadnego admina, dopiero po kilku dniach wbiłem na ts'a i przy okazji powiedziałem Callen'owi, żeby mnie usunął, bo pewnie nikt by tego sam nie zauważył. A serwer na którym jestem adminem bardzo dobrze się rozwija, właśnie kupujemy 4x lepszą maszynę więc wszystko jest na dobrej drodze. Może gdybyś ty płacił za serwer to byś korzystał z jego możliwości zamiast wiecznie wypominać i wrzucać wszystkich do jednego worka zapominając ile zrobili i udowadniać, jacy to oni są źli. Prowadzenie serwera polega na zaangażowaniu, wiedza to za mało, trzeba ją jeszcze dobrze wykorzystać. Forum nie służy od tego aby gracze musieli pisać do właściciela, żeby wbił na serwer bo ma problem, od tego są administratorzy, żeby być na serwerze i w razie problemów pomagać. Co z tego, że siedzisz w tym 2 lata? Jak naprawdę rozkręcisz serwer, bez ludzi (takich jak np. ja czy Młody, który siedział i ogarniał czat i dawał działki, a to że był najbardziej lubianym adminem o czymś znaczy), którzy zrobili za Ciebie czarną robotę na samym serwerze, a ilość graczy będzie porównywalna do czasów gdy grało 40-50 osób po południu to możesz pisać o twoim rzekomym doświadczeniu, bo jak na razie pokazujesz, że nie potrafisz prowadzić serwera.

Opublikowano

Ty także to ukrywałeś, więc byłeś też w to zamieszany i się teraz z tego nie wywijaj. Zaangażowanie to raz, ale tutaj jeszcze trzeba myśleć. Bez Młodego przynajmniej nie będzie rozdawania działek na prawo i lewo za free. Jak już pisałem. Nie mam zamiaru z tobą pisać. Pokazałeś w jakim stylu potrafisz odejść i to wystarczy. Co do prowadzenia serwera to już kiedyś ci coś mówiłem. Widocznie nie rozumiesz pewnych rzeczy. Jak już się tak chwalisz swoim serwerem to podaj chociaż IP.

Opublikowano

Tak mało osób grało, że gdyby nie te działki za free to by nikt tam nie grał. To miała być motywacja, żeby gracze zostali a działek nie brakowało. A po 2 to ja się nie chwale serwerem, po prostu chciałem ci uświadomić, że nie jest tak jak napisałeś, bo z twojej wypowiedzi wynika, że jestem największym złem na serwerze, bo współczujesz serwerowi na którym jestem adminem. Nagle stawiasz mnie w złym świetle, tak jakbym nic na serwerze nie zrobił i się opieprzał. Pogódź się z tym, że odszedłem, zamiast pisać tak, jakbyście mnie wyrzucili.

Dobra masz racje ta dyskusja nie ma sensu bo moje posty najwyraźniej nic ci nie uświadomiły.

Gdyby nie ten marny komentarz w opisie serwera to sprawy by nie było, zwykła prowokacje ;>

Opublikowano

Nie uważaj się za kogoś kim nie jesteś. Bardzo dobry pomysł żeby qumplom Młodego dawać działki za free a reszta ma się męczyć. Czekam na IP.

P.S: Darku skończ z przysyłaniem do nas ludzi którzy będą od nas kopiować mapę, bo tobie się nie chce budować.

Opublikowano

Dark wez przestań pierdolić za przeproszeniem, ty o wielki, mądry i profesjonalny adminie. NIECH CI PRZYPOMNĘ ŻE DUŻO GADAŁEŚ, GÓWNO ROBIŁEŚ, TAKA JEST PRAWDA. A rozdawanie dzialek kumplom Mlodego to było naprawde (de)motywujące posunięcie. Ciekaw jestem czy ten warp Shinigami też był dany im za free.

Chciałem pogadać ale od razu dostałem bana na ts'ie...

Pogadać? Niby z kim? Z nami? No chyba raczej nie, bo od czasu kiedy odszedłeś byłeś na tsie pare razy i tylko raz wbileś do nas na kanał upominając się o "Twoją" mapke, kiedy ją dostałeś poszedłeś bez słowa.

Żyj dalej marzeniami i złudzeniami. A do Twojej wiadomości to każdy admin powinien znać PRZYNAJMNIEJ obsługe permissions.

Dopiero teraz udowadniasz jakim to "profesjonalnym" debilem jesteś.

Tyle miałem Tobie do powiedzenia.

LMFAO....

signli.png

Opublikowano

Podejrzewaliśmy? My wtedy byliśmy pewni że dana osoba wtedy tamto zrobiła bo były logi. Uwierz że logi nie kłamią. Callen ma dostęp tylko do serwera testowego, bo potrafi coś zrobić i stawiał też na localhost serwer więc zna się na rzeczy. Widać że coś ukrywasz bo boisz się dać IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...