Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Multi Black Ops

ksmilof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak w temacie mam problem z Multiplayer w BlackOps gdy wchodzę do gry i nawet nie klikam Play to coś tam się ładuję a po 1min wyskakuję taki komunikat

The server is not available at this time http://www.callofduty.com/blackops/status for updates

Please try again later or visit status for updates i proszę o szybki kontakt

post-605989-0-81147000-1336038465_thumb.jpg

post-605989-0-73423100-1336038466_thumb.jpg

post-605989-0-95225900-1336038467_thumb.jpg

Opublikowano

Ale mam pytanie zrobiłem już update i nie wiem skąd wziąść nowy patch najnowszy a 2 drugie nawet na serwer nie wszedłem żaden i ten błąd w wejściu do gry i serwery niedostępne już przez 3 dni albo 4 dni ?

Opublikowano

No ale jakiego bana ja dopiero co dostałem od kolegi a wogule to mi nic się nie ładuję ja wchodzę do gry żaden patch bo ja nei mam tego na steam

Opublikowano

No to jestem ciekaw jak włączasz grę, skoro jej nawet nie masz na steamie, podzielisz się z nami tym info -.- .?

Opublikowano

Ale nie CallofDuty!

Nie wiem co i jak robisz, ale zrób to normalnie i uruchom grę przez steama, a problem powinien zniknąć.

Pasjonat
Opublikowano

No ale jakiego bana ja dopiero co dostałem od kolegi a wogule to mi nic się nie ładuję ja wchodzę do gry żaden patch bo ja nei mam tego na steam

jak masz grę od kolegi to ci nie pójdzie bo ta gra jest juz połączona z jego kontem steam

rkrszgna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...