Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla początkującego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamierzam zacząć moją przygodę z WoW'em, ale jestem całkowicie zielony w tych sprawach, ponieważ będzie to mój pierwszy raz jakakolwiek styczność z tą grą. Jaki serwer polecacie dla takiego świeżaka jak ja? Najlepiej, aby był polski i jakiś w miare do ogarnięcia dla newbie :)

Z góry dzieki :)

Opublikowano

Jak dla mnie to szkoda marnować czas i się wkurwiać grając na privatach:) totalne marnotrawstwo czasu. Zrób sobie konto trial na retailu, spodoba ci się zostaniesz i wydasz 20 zl na 2 dodatki i darmowy miech gry lub odrazu pociśniesz z grubej rury i kupisz sobie dodatki, myślę, że 20 zl to nie jest majątek i chyba lepiej wydać te pieniądze tu niż na 2 paczki fajek czy inne gówno.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

www.sunwell.pl

@up Nie gadaj głupot. Chodzi mu o serwer dla początkującego czyli najlepiej polski gdzie na chacie można mu wszystko wytłumaczyć

Opublikowano

Jest wiele serwerów po polsku zależnych od tego jaki dodatek i patch preferujesz, nie radzę sugerować się pierwszym lepszum postem typu sunwell jest dla ciebie, tylko zastanowić siępoważnie nad patchem, następnie pomyśleć o tym że na cata narazie zbyt wiele nie działa, jak chciałbyś się męczyć to najlepiej by ci było na atlantissie, następnie jak byś chciałwotlk to oczywiście chciał byś odpowiednio działający, więc odradziłbym ci toda. Na sunwellu niby dobrze all działa, więc może tam i będzie ci dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...