Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GA czy Ghbsys

a_n_a_k_o_n_d_a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie odnosnie dwoch vip hackow , GA jest drogi , z tego wzgledu ze sa w nim opcje ktorych nie ma w GHBSys tak ? chodzi mi o samego aimbota. ktorego bardziej pod wzgledem bezpiecznosci , nie zbanowania polecacie ? mysle nad Ghbsys bo jest tanszy i podobno aima w nim tez nie widac , oczywiscie na minimalnych ustawieniach . ale bana wyrwac tez nie chce . czy drozsze jak np GA znaczy bardziej pewne ? czy moze ktos z was uzywal Ghbsys i dostal bana ? prosze o odpowiedz z gory dzieki

Opublikowano

Ale to nie ma różnicy... :P

Oba są do wykrycia ....

A w grze widać kiedy używasz aimbota więc ograniczaj się do minimum

rsdgx1.jpg

Opublikowano

oj powiem Ci ze nie widac , jak sie ustawi na taka minimalna 5 to widac jak normalnie . nie chce grac najlepiej i zabijac wszystkich jak nie ktorzy z duzymi rangami robia to dopiero widac. Chodzi mi tylko o to od ktorego hacka z tych dwoch vipow bana nie dostane . po co mam placic ponad 100 zl na miecha jezeli za polowe ceny moge miec to samo i tez taka sama linie zbanowania lub nie ? dlatego bym chcial wiedziec ktory mi da pewnosc z nich ze bana nie wyrwe

Opublikowano

Vip to vip nie wykryją go.

A jeżeli chodzi tylko o jedną konkretrną opcje to bierz tego tańszego hacka (GHB)

Cena nie daje większej pewności

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wiesz ja ci powiem tak to zależy od ciebie, czy chcesz się bawić w Combacie czy nie. Jak tak to do zabawy bardziej jest GA, a do hackowania bierz GHBSYS'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...