Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tymoszczuk95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miał bym mała proźbe do wszyskich którzy ogarniaja w wieszym stopniu postać segnale. Coś niecoś czytałem o niej już ale nikt z kolegów nie chciał wrzucic drzewka skili tylko opisywali niektóre skille wienc prosił bym kogoś kto gra segnale od jakiegoś czasu żeby ułorzy to dla mnie przez np. skill symulator (link poniżej)

http://2moons.mmosite.com/calculator/segnale_skill.shtml

słyszałem też że jest kilka rodzaji segnale jak by to nie był problem potrzebował bym paru tych drzewek skili. Dopiero zaczynam z segnale.

Za każda pomoc w tym temacie leci +

PS(potrzebował bym żeby zrobić ss tego drzewka i wrzucic to w tym temacie)

Ahhh... Zapomniałem dodać żeby drzewko było tak na 145 lvl bo tam jest ustawine na 102

Opublikowano

Są 2 segnale, healująca i atakująca. Do healów trzeba pakować w SPR, do skilli atakujących i debuffów w DEX.

Są skille wymienne np. zamiast Paralyze, które tylko zabiera 100% szybkości ruchu dajesz w Dread Nail, które atakuje i też zabiera 100% ruchu.

Dodałem w 1 Heala (dobrego), kilka buffków, prawie wszystkie CURSE na max, reszta jest dobrze. Zawsze możesz z czegoś zrezygnować dla HEALów, nastawiłem te drzewko pod 100% atak i debuffy (będzie dobrze w PvP i expie)

segnale.png

Ścieło TRANS UPy, wszystkie na max. Drzewko na 155 lvlu (wbijesz szybko :D)

Opublikowano

Mam pytanie dawać segnale w heala? bo dałem 128 deź i reszte w spr ale mam mało hp i czasami dedam jak szmata. Mógłby ktoś dać jakiś dobry build bym resnoł najwyżej mam 110

Opublikowano

Cass, buildy full heal nawet w segnalce dawno wyszły z użycia, nawet na privkach do buffów healujących daje jej SPR.

Małe sprostowanie mojego poprzedniego postu:

SPR daje do Healów, DEX do skilli atakujących i debuffów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...