Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Reaktywacja Bety 4 dniowej ] [ NP/P ] [No-WL] uMaksia

Ogórekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie się pytacie O co chodzi z Betą .

Chodzi o to, że postanowiliśmy dodać taką Betę4 dniową, ponieważ musicie Wy gracze pomóc nam Odnaleźć Bugi w grze.

Nie obawiajcie się niczego śmiało można zagrać .

76534520164035249089.gif Zapisane będą mapy

76534520164035249089.gif Gildie

76534520164035249089.gif EQ

76534520164035249089.gif Domki

76534520164035249089.gif Serwer po 4 dniach Wystartuje Oficjalnie nie obawiajcie się, że padnie

76534520164035249089.gif Status Serwera : Online

Dodamy potem SS z serwera

:D

Pluginy :

CookieMonster ( Dodamy )

Iconomy

Factions

FalseBook i inne

xF5Zy.png

76534520164035249089.gif Nazwa serwera: Umaksia [MineCraft Survival]

76534520164035249089.gif IP serwera: s25.mineserv.eu:24300

76534520164035249089.gif ilość slotów: 25

76534520164035249089.gif Premium: Premium/No Premium

76534520164035249089.gif Forum:Podane w grze Zapraszamy!

76534520164035249089.gif Typ Serwera: Survival

76534520164035249089.gif Potwory: Tak

76534520164035249089.gif PVP: Tak

76534520164035249089.gif Działa: 24/7

76534520164035249089.gif Head Admin: Ogorek

1zml8wn.png

33788224868334708412.gif

YDk6Z.png

Opublikowano

Potwierdzam UP'a.

Serwer troche lipny bo jest iConomy, jobs itp więc raczej tutaj nie zagram.. Bezsens.

Nie polecam

Kurwa jak można dać takich debili w administracji, powiedziałem że złoze skarge a admin Blood mnie zbanował. Mam tutaj ss, że zabija graczy :

http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=20120504211319.png&res=landing

Opublikowano

Serwer super, na plus szczególnie, że Admin dał mi diax eq na start :) Dzieks. W ogóle wszystko fajnie !

Wchodźcie i piszcie do Bloodego da wam start diax eq !

DZIEKI BLOODY !!!!

Serwerix superix naix plusix szczególnix, żeix Adminic dałix mix diaxix eqix naix startix :) Dzieksix. Wix ogóleix wszystkoix fajnix !

Wchodźcieix ix piszcieix doix Bloodeix daix wamix startix diaxix eqix !

DZIEKIIX BLOODYIX !!!

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Potwierdzam to co 2x up ... To 'debile'.... Bloody od dawna gra na gm ... podobno zaplacil lub dal mu Budyn(Ogorek) bo to jego kumpel...

Nie Polecam ! Gm za 30zł H@ to oszust, nie ogarnia i banuje za nic... Nie skladajcie podania na admina bo bedziecie musieli zaplacic a i tak dostniecie pozniej bana za nic.

Poszukiwani admini ? A co sie stalo z adminami/modami ze starej mapy ? Tak samo ich zbanowales ?

To screen od jednego z graczy ...

http://imageshack.us.../29/dowdsz.png/

Wiem ze to ty Budyn :)

Opublikowano

To nie prawda proszę o wysłanie ss Z serwera co tu wypowiadacie brak dowdów ,

KidMod ma prawo budowanie gamemod Gildii i jest sam w gildii jak byście zobaczyli tamta gildia unięta wraz z zawartością

Pluginy Iconomy jest bo jest plugin CookiEeMoonster

a Scooty zlozyl podanie i go nie przyjelem dla tego tak pisze : )

Creeeper_Tom ciebie nie widziałęm nigdy na serwerze i twojego kolegi piszcie co chcecie nie zwracam na to uwagi .

Kto chce niech wejdzie na serwer i doda SS ze dajemy niby Eq to nie prawda .

Vip ma funkcje ze co 24 h otrzymuje diaxowe eq może to widzieliście :D

Spluer SS nie działa dodaj dobrego to coś z nim zrobie i po drugie jest od tego forum a nie spamy na mpc

YDk6Z.png

Opublikowano

No ciekawe jakie bugi znajdziecie hehe .

No nic idę zobaczyć jak to wygląda :)

Opublikowano

Ehh te dzieci .

Przed chwilą wbili na serwer i płakali żebym odbanował . .. .

Za takie brednie nie odbanuje a ps. Creeper_Tom i Scooty nie dostali kidmod i wypisują brednie

YDk6Z.png

Opublikowano

Twoj serwer i administracja jest powalona, wszyscy robia co chca szczegolnie Bloody,ktory stawia swoje budowle na cudzym claimie

tp sie i cie nawala bo mowi ze :"mi sie nudzi" a w dodatku zbanowales mnie za ..... NIC! Nie polecam. Mialem vipa ale nacieszylem sie nim 2 dni

Poza tym nie rob laski ze odbanujesz bo i tak raczej nikt nie bedzie gral na tym serwie po tych komentarzach. wiec na darmo zaprzeczasz

tego co jest prawda.

JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!

Opublikowano

A cześć przed chwilą na serwerze grał brat Scootiego O nicku Cosy i nakłamał i wbił na inny nick i przepraszał dostał bana i płacze : )

Więc to nie prawda

A gracze będą grali bo to nie prawda co piszesz .

Dla mnie jesteś zwykłym graczem No lIfeeee .

Nie obchodzą mnie komentarze typu zjebana administracja bo tak nie jest .

Ja nie prosiłem o unbana jak 5 latek i wgre robisz błąd co 2 słowa

YDk6Z.png

Opublikowano

Ty przestań kłamać, ja cie wcale nie prosiłem ani nie przepraszalem. Tylko się pytałem dlaczego mnie zbanowałeś a ty miałeś to w dupie.

Właściwie na forum liczy się opinia graczy i użytkowników. Ja wyrażam swoja opinie a ty mi tego nie zabronisz.

Jeśli ci to nie pasuje to rób reklamę na innym forum

NIE POLECAM

Opublikowano

a po za tym dlaczego bloody obudowal wczesniej mi wejscia do mojej wiezy na claimie bedrockiem

i strzelal z niej do kazdego w gildii?

nie wyrazilem zgody zeby to robil

Opublikowano

Ogórekk (pseudonim Budyn) weź się opanuj bo adminostracja na tym serwerze to jakieś kpiny. Tak to jest jak się takie stanowiska obsadza swoimi kolegami, właśnie teraz mamy tego przykład. A co do serwera i tak upadnie.

Ocena ostateczna 2/10.

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Administracja jest Normalna to nie są moi koledzy znaja się na rzeczach i wypisujecie kłamstwa od dawna serwer wyłaczyłem i nowy załozyłem na czysto już i mi tu nie kłamac to ip jest stare zakładam nową prezentację więc pa : (

YDk6Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...