Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie konto bankowe najlepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie. Nie jestem jeszcze pełnoletni. Konto najlepiej oszczędnościowe tzn. aby byłyby dawane mi odsetki raz na rok. Lokata nie wchodzi w grę ponieważ na koncie będą częste wpłaty :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ciężko będzie znaleźć coś z oprocentowaniem, i będzie płatne. Przy niskich obrotach jest to nieopłacalne.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Ja od około 13 roku życia posiadam konto w ING - Gdy zakładałem konto miesięcznie kosztowało mnie ono 7zł miesięcznie... ale po około roku do teraz

konto mam całkowicie za darmo.... :> Nie wiem jak jest w innych bankach ale bardzo łatwa w obsłudze strona

(słyszałem że w PKO trzeba jakieś kody jednorazowe czy cos.. - tu tego nie ma), szybkie przelewy, mogę korzystać z każdego bankomatu (Oczywiście tych ING-enowych i tych

ogólnobankowcych np. przy supermarketach (niektóre banki mają do nich prowizje - ja nie...)

Karte zbliżeniową ( Visa lub MasterCard ) masz za darmo, można też z własnym obrazkiem (Wtedy chyba płaci się coś około 10-20zł).

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Ja bym Ci osobiście poleciła PKO :> Mają oni pełno ofert dla niepełnoletnich :) Wystarczy się umówić z konsultantem i on Ci wszystko doradzi :)

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

PKO jest bankiem dla pełnoletnich;). Tobie w zupełności wystarczy Mbank.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

PKO jest bankiem dla pełnoletnich;). Tobie w zupełności wystarczy Mbank.

Nie jest bankiem dla pełnoletnich. Ja mam konto w PKO a nie jestem jeszcze pełnoletnia, bo brakuje mi kilku dni. Zakładają Ci konto, już nie pamiętam jak to się nazywało.. Jakoś Grafitti, czy jakoś tak, rodzice Ci je zakładają i zobowiązują się do wpłacania określonej kwoty na konto, a w dniu osiągnięcia przez Ciebie pełnoletności zmienia się to wszystko.

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Jeszcze dwa lata temu jak chciałem pomóc założyć konto znajomemu to nie było takich możliwości ;). Miło że banki wyciągnęły rękę także do młodych klientów.

Ja swoje pierwsze konto założyłem ok 8 lat temu i wtedy nie było takich możliwości jak teraz ;).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

WBK <30 tam nic nie płacicie

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dla niepełnoletnich to Mbank i ING

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...