Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy robić TuT do śmigłowców w bf3 ?

kkrzesi97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam możliwość nakręcenia kilku tutoriali i chciałbym widzieć czy to jest potrzebne czy może nie, nie chce zaśmiecać youtoba jakimiś śmieciami. Mógł bym nakręcić kilka odcinków w których pokaże tricki i postaram nauczyć ogólnie wszystkim (myśliwce+śmigłowce) latać. Ewentualnie mogę kogoś nauczyć latać np. przez skypa gdyby ktoś potrzebował pomocy.

kkrzesi.png
Opublikowano

Co prawda umiejętność latanie nie jest wcale taka trudna jak się na początku zdaje. Śmigłowiec jest łatwiejszy a jeśli chcecie dobrze latać samolotami to ustawcie sobie szybkość poruszania myszki dla pojazdów w opcjach na fulla i wtedy robicie kółka samolotem w mgnieniu oka. Ale jeżeli ci się nudzi to możesz śmiało pisać na pewno jakieś lajki dostaniesz.

Pozdrawiam

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Taaaaak! Więcej tutoriali które nic nie pomogą.... juhuuuu

Wiem że YouTUbe boli ale nie... po co ten tutorial... ok VTuT ale nie słowny.... Po za tym i tak tego jest dużo na YT

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Najlepiej mi się lata na JoySticku <3 Też wam polecam go kupić jak ktoś ma kase :D

Myślę że się przyda wielu osobom, jak mi przyjdzie procesor to też coś nakręcę ^^

OndteAw.png
Opublikowano

Ja tam nie nawidzę Joy'i ale słyszałem że dobrze się tym lata... Ale tak jak mówiłem słowny TuT nie pomoże...

Opublikowano

Chętnie oglądnę videotuta który przedstawi mi w końcu latanię myśliwcem gdyż nigdy nie potrafiłem nim latać :)

przyda się kilka wskazówek w lataniu :D

random.jpg

Opublikowano

poszukaj użytkownika Soushibo

Opublikowano

Jestem najbardziej za, szczególnie za tutem dla Jetów. Śmigłowce w miaę opanowałem, gorzej z jetami.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...