Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Misja na Map part.

KoxiG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Misja od Guild Support (Lake in Dusk). Do zabicia Zigdris Faello killed 0/1.

2. Scorching, seven. G.D. Certificate 0/20. Gdzie znajde moby do tych misji?

Probowalem przedostac sie do ake in Dusk ale wydaje mi sie ze potrzebna jest mi czesc mapy. (mam 72lv)

Prosze pomozcie. Nie wiem co robic. ;/

Z gory dziekuje.

Opublikowano

1. ten mob występuje na dungeonie Lake in Dusk, kup w AH w bloody ice wejściówkę na tego dungeona, kosztuję ok 1kk i jeśli wiesz jak przejść dugna to sobie poradzisz (weź najlepiej jakieś buffy od kogoś)

2. w opisie misji masz napisane co masz zabić, jeśli mamy ci powiedzieć dokładniej gdzie i co, to zrób SS lub napisz nazwę moobka. Z tych moobków będą wypadały takie.... krzyształki, których musisz mieć 20 sztuk

http://cabal.playmmo.pl/dungeony/lake-in-dusk

link do stronki z opisem, jak przejśc tego dunga. Jest tam też dużo przydatnych informacji

@kolega niżej podał ci z jakich moobków lecą te itemki (to są te na początku dunga), ja akurat nie pamiętałem ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Loool dzisiaj robiłem te misje i wejsciówke dostaje sie z questem -.-

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

tak, gdy masz już odpowiedni lvl i masz już możliwość robienia konkretnego dunga, masz questa, który polega na kilku kliknięciach, a dostajesz trochę expa i wejściówkę. Nie wiem jak teraz jest, ale kiedyś dostawało się jedną dla siebie (bind na konto) a drugą można sellnąć lub użyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...