Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Robienie Serwera Metin2 Chamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc jak wiecie chcę zrobic serwer chamachi pod PVP będą epiki handlarze 4fun raty po 9999% bony po 50 lub 100 luda int siła zręcznośc 150 pz do 100 000.Npc dający kase expa.Handlarze masa epików bardzo dobry bedzie pod pvp.

Poszukuję gotowych plików i poradnika by postawic serwer niewiem od czego zacząc serwery dedykowane i inen chamachi kture postoją 1 dzień padają więc chcę podjąc prubę zrobienia włąsnego podajcie mi poradnik i pliki typowe pod 4Fun.

ZA POMOC BARDZO DZIĘKUJĘ DO ZOBACZENIA W KRÓTCE BUZIACZKI.

Pozdro dla team Mpc.

Maniu

12621435959072654937.png

Opublikowano

Już po tym jak piszesz widać, że serwer będzie pr0!

Chamachi

niewiem

prubę

kture

włąsnego

więcej mi się nie chce wymieniać. Najpierw znajdź tuta jak używać słownika, a potem serwa stawiaj. No ale jak ma być taki ploo selfel to wes sopie pljkj badara i s nih srup.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tobie sie tematy wełbie popierdoliły ja niepytam o słownik tylko o pliki serwerowe i tuta jak zrobić wypierdlaaj z tematu i zamknij ryj bo sie sanepid przypierdoli.

12621435959072654937.png

Opublikowano

Chamachi

niewiem

prubę

kture

włąsnego

więcej mi się nie chce wymieniać. Najpierw znajdź tuta jak używać słownika, a potem serwa stawiaj. No ale jak ma być taki ploo selfel to wes sopie pljkj badara i s nih srup.

popieram widać jak ogarnięty będzie serwer

Poradniki chyba nie trudno znaleźć http://www.mpcforum.pl/forum/314-metin2-tutoriale-i-download/

Jest takie coś jak szukajka

wipek.pl

Opublikowano

Chamachi

niewiem

prubę

kture

włąsnego

Popieram w 100%

Dam Ci radę . Nie rób dedyka . Będzie to dla ciebie na niekorzyść i tylko sponsorowi dupę będziesz truł ;P . Zrób hamachi i tyle .

A to co kolega podał wyżej ;

http://www.mpcforum.pl/topic/563479-dlpliki-serwerowe-by-rykox/

Również popieram , bo rzadko kiedy są z nimi problemy ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...