Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - Serwer VPS. (PuTTy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Odrazu przejdę do rzeczy. Mam swój serwer VPS , wszystko śmiga. Włączam PuTTy , chcę zresetować serwer i wpisuje do putty:

screen -r - przenosi mnie

stop - komenda na zatrzymanie serwera i zamiast zatrzymać wyskakuje coś takiego

587587584486.png

Potem wpisuje na uruchomienie serwera , screen java etc. i piszę , że serwer jest włączony , a serwer nawet się nie zresetował.

Chcę wgrać nowe pluginy , ale trzeba serwer zresetować. Jeśli ktoś rozwiąże mój problem , wykorzystam na nim mój dzienny przydział like.

Opublikowano

moze zrob /save-all i wylacz serwer z poziomy gry i wlacz przez putty ? nie wiem nie znam się na tym ale może zadziała

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

coś mi się zdaje że jak uruchamiałeś serwer zapomniałeś załączyć sreen lub wogóle go nie zainstalowałeś jak coś luknij na to

Opublikowano

Z tego wynika że albo nie instalowałeś programu screen. Albo zapomniałeś włączając serwer użyć komendy screen na początku. A serwer w ogóle działa >

Opublikowano

Tak jak już pisałem musisz wpisać screen -r i numerek pid

I temat do zamknięcia :) problem rozwiązany na pw

Wiem wiem nie ja o tym decyduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...