Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hard Rock- prośba (wielka)

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję Zespołów mniej lub bardziej znanych do pobrania ich piosenek.

Po formacie zdążyłem ściągnąć tylko GnR wszystkie ich albumy.

szukam Led Zeppelin i kilka innych mniej lub bardziej znanych.

Tak około 5-10 zespołów i linków do ich albumów (do ściągnięcia całych albumów po kolei, mam nadzieję że wiecie o co kaman.)

Nagradzam lajkami.

Opublikowano

G'nR to najlepszy hardrockowy (i nie tylko :P) band ever. Dodaktowo: AC/DC, Van Hallen, Hendrix (?), Led Zeppelin.

mjut.png
Opublikowano

Sprawdź moje last.fm, wszystkie hard rockowe zespoły mam chyba(pewnie większego fana hard rocka ode mnie tu nie ma) :O

www.lastfm.pl/user/iRokushou

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

G'nR to najlepszy hardrockowy (i nie tylko :P) band ever. Dodaktowo: AC/DC, Van Hallen, Hendrix (?), Led Zeppelin.

ale prosiłbym o Van hallena i Led Zeppelina oraz powiedzmy ac/dc i life, sex & death.

Z góry dziękuje, bo chodzi mi o linki do albumów.

Aa przypomniałem sobie, nie chce mi się szukać ale na psptube.pl w zakładce muzyka tam są albumy i tam możecie znaleźć.

Opublikowano

xxx

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Guns n roses i AC/DC, niczego innego z tego gatunku nie słucham i nic innego mi na myśl nie przychodzi :D.

Płyty GNR - np appetite for destruction, Use your Illusion 1 i 2, możesz też ściągnąć The best offy, żeby zobaczyć, czy Ci to odpowiada.

Opublikowano

pewnie większego fana hard rocka ode mnie tu nie ma

Nie byłbym taki pewien ;P

Lenny Kravitz, Slash, GN'R, Led Zeppelin, AC/DC, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Van Hallen, Queen, Velvet Revolver, Aerosmith - to jedne z moich ulubionych, jeżeli będziesz chciał więcej, to walnij na pw ;)

Opublikowano

Iron Maiden i AC/DC

2 besty no i Guns 'n roses

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Kat

Ac/dc

Metalica ale to już low metal

Iron maiden - to też low metal

Nirvana - Ujdzie jeszcze jako hard rock

Family

Divlje Jagode

Kruk

Flaw

Finger Eleven

Jak chcesz tego dużo to na pw mogę ci zrobić listę i to dużą i tego jest jeszcze dużo więcej

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@ up nie można dać linka do albumu bo to piractwo a piractwo na forum jest zakazane a po 2 jesteś fanem a nie masz dysko grafi twoich ulubionych zespołów ??

1396292564-U784394.png
  • 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...