Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Fundsy cz jakoś tak

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym sobie doładować fundsy (pierwszy raz) na tą nową broń "Specjał Kosmicznej Nocy' czy jest jakaś lepsza broń tego typu? Jak najbardziej się opłaca doładować fundsy? I czy nie ma jakiś problemów np. z docieraniem na konto.

Opublikowano

moim zdanem [ja tak robie] payselfcard

idziesz do kiosku i tam ci gosciu sprzedaje wlasnei to payselfcard za wybrana przez ciebie sume (to jest taki paragon z kodem) i potem w bfh wybierasz metoda platnosci: payselfcard, i wybrana sume.

dostajesz tyle samo Fundsow co za przelew [ moim zdaniem sie oplaca ]

a ja bron to super szwajcar :]

licze na ,,like it"

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Specjał kosmicznej nocy jest do ****! Lepsza jest Super maszyna do pisania Tomka.

PS.Szwajcar to broń dla strzelca.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ale ona ma średni i szybko a reszta to ma mały i szybko itp i wydaje się być najlepsza. I ja gram u tych drugich nie niemców ( sorki za takie nobskie wypowiedzi ale miałem długą przerwę z tą gro i mam tylko 11 poziom.)

Opublikowano

Ale ona ma średni i szybko a reszta to ma mały i szybko itp i wydaje się być najlepsza. I ja gram u tych drugich nie niemców ( sorki za takie nobskie wypowiedzi ale miałem długą przerwę z tą gro i mam tylko 11 poziom.)

Patrz na ceny, ale jak chcesz,Twój wybór.

Opublikowano

Broń bdb.

smglaser.jpg

Ma dobry alternative i co jest moim zd. minusem jest na średni dystans choć z drugiej strony to dobrze, możesz ją kupić. Z fundsami nie ma problemu nie masz się co obawiać

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Czyli opłaca się kupić jak za to cene nie? Ale czy jest lepszy od M16 z lunetą? A może wydać wszystko na te loswanie? xD Bo doładuje gdziś za 50 zł sms pewnie.

Opublikowano

Czyli opłaca się kupić jak za to cene nie? Ale czy jest lepszy od M16 z lunetą? A może wydać wszystko na te loswanie? xD Bo doładuje gdziś za 50 zł sms pewnie.

M16 z lurnetką=Super Siekach Charliego, a z tą laserową bronią-eeee... yyy... prawie wszystkim.

Opublikowano

Jezuu weś ktoś mi napisz wkońcu bo z tego co ty powiedzałeś to nw co mam wywniskować? Prawie wszystkim ale co? Że jest lepszy prawie wszystkim?

Opublikowano

Opłaca się bierz ją ma dobry alternative a ta luneta w M16 nic nie robi więc to tyle

Btw. KrisNew no nareszcie fajna sygna

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Opłaca się bierz ją ma dobry alternative a ta luneta w M16 nic nie robi więc to tyle

Btw. KrisNew no nareszcie fajna sygna

Prawda, nic nie robi.Jakby sama broń była na LR to by było lepiej.

Edit

@UP skoncentrowane pociski. Zżera 50% ammo.Przytrzymujesz prawy przycisk myszy.Ale żeby strzelić dwa razy musisz przytrzymać 2 razy.

Opublikowano

Najlepszyjm wyborem bedzie maszyna do pisala tomka ( lub m16 ALE TO NAPRAWDE TO SAMO!)

Mialem m16 z tem celownikiem i byla do du*y

a laserowe bronie tez MOIM zdaniem jakies wyjeb*ne nie sa

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja jutro laduje Fundsy na gunnera i nie mam zamiaru wydawac Fundsow na laserowe bronie itp.

ja wezme te ktore byly na poczatyku bo sa NAJLEPSZE (jak dla mnie :P)

[wezme super szwajcara :D]

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A podobno najlepszy dla tego yyy,,, nazwijmy go żołnierzem xD Jest u Royal Zwędzony Uber ładunek Rudolfa ( coś w tym stylu) Przynajmniej tak wyczytałem na tym forum. A opłaca się kupować strzelby? Rozwalaja na bliski dystans czy nie?

@edit

A i takie pytanko jeszcze czemu HP są co 2 poziomy a nie co poziom jakoś tak dziwnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...