Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mobber Hack(peleryny) ALBO exp bot

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje Mobber Hack(peleryny) albo jakiegos exp bota, niemoge nic znalesc. znalazłem Mobber Hack(peleryny) na metin2mod.tk lecz nie umiem go włączyć za nic ; / dam +

Opublikowano

W modzie to proste :)

Włącz grę, kliknij F6 i na dole masz ikonkę pelerynek i to jest mobber hack

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

ta pelerynka nie przyciąga zwierząt, tylko je robi, a one stoja i sie ich nie da zabić ;p ale ok już znalazłem moda, tylko że mam problem bo nie moge ustawić by skille się same włanczały. da się jakoś zrobić by skille mi sie wlanczały? bo w tym modzie co sciagnolem a dokladnie w MultihackGF_2_3_1_by_KaMeR1337.rar nie da się ustawić bo wyskakuje błąd, czy da się jakoś w zwyklym kamerze to zrobić? czy jak mam to naprawić?

Opublikowano

Bo masz starego moda. Jak pobierzesz nowego to tam juz sa te pelerynki i one przyciagaja bo na starym modzie masz mob lock a to go*** daje

76561198093573641.png

Opublikowano

Moda ściągałem ostatnio jakoś nw niecałe 2tygodnie temu, ściągałem z metin2mod.tk... a z tego linku co podałeś bym ściągnął ale niebardzo wiem jak ;ff

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam nowego kamer moda ale jak chce włonczyc żeby mi exp bot włanczał pelerynki ja to mam to umiem włonczyć ale jak włoncze to ich nie przycionga . Co

mam zrobić żeby sam ich przyciągał

Opublikowano

tez bym chciał to wiedzieć.... mieć sh attack speeda i pelerynki ;-) niestety to nie działa... ma ktos jakieś pomyśly ???

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...