Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][DL]MegaUnlocker na 1.5.388

Tall

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy program ci dzia?a?

• TAK
      8
    • NOPE
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie mam wam do zaprezentowania pewnego rodzaju edytor który umożliwia nam następujące opcje:

-LEVEL EDITOR

-CUSTOM CLASS

-UNLOCK WEAPONS

-ELITE

-ALL EMBLEMATS & TITLES

-możliwość edytowania statystyk

-możliwość dawania sobie x2 expa

INSTALACJA:

1.Uruchom grę call of duty: modern warfare 3 - multiplayer

2.uruchom program MW3 MEGA UNLOCKER.EXE

3.po włączeniu programu ukaże nam się okno z podziękowaniem że używamy programu klikamy OK

48408694.png

4.następnie ukaże nam się okno wyboru z dwoma opcjami wybieramy opcje "i use steam"

53524665.png

5.po wybraniu pierwszej opcji wyskoczy nam komunikat "czy chcemy aktualizować" klikamy NIE

84768536.png

6.po wybraniu opcji "nie" wyskoczy nam menu zwróćcie uwage na napisz na dole "game found" na zielono jeżeli wam czegoś takiego nie pisze to wróćcie do punktu 1.

SCREENY:

MENU

menule.png

EDYCJA STATYSTYK

statsbb.png

ATUTY

perki.png

ZMIANA KILLSTREAKÓW [ze szturmu na wsparcie]

klasyv.png

ELITE/ALL TITLES...

elitef.png

UNLOCKER BRONI

bronieu.png

INFO:

PROGRAMU UŻYWASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

NIE PRZESADZAJ Z EDYCJA STATYSTYK (nie dawaj sobie 99999head shotów) to bywa podejrzane!

FAQ:

Q: Jak dodać sobie poziom?

A: 1.Włączasz grę potem program

2. Wchodzisz w Stats

3. i po prawej stronie masz ikone z dwiema cyframi zero a tuż nad nią pasek "Level" klikasz i tam wybierasz lvl (to po lewej stronie to prestiż jaki chcesz mieć - nieśmiertelnik oznacza zerowy prestiż)

Q: Dostane bana za nie przesadne edytowanie statystyk?

A: Jeżeli są na prawde nie wielkie zmiany to nie ma szans na bana

DOWNLOAD:

http://www.sendspace.pl/file/2fec2fabb0a5b2a5aaa05b2/mw3-mega-unlocker

SKAN:

https://www.virustot...2942e/analysis/

Opublikowano

już naprawione przepraszam za problemy link był dobry lecz jak dałem quote to się zkropkował :P

Opublikowano

Mam pewien problem gdy chce wlaczyc hacka. Wlaczam hacka potem gre i w hacku pisze game running... i jak zmienie cos to nic sie nie zmienia w grze.

Sory ale pisze z telefonu .

MikartPL.png

Opublikowano

Witam, może świadczy to o mojej niekompetencji lub o braku pojęcia na temat używania tego programu ale mam lekki problemik z unlockiem broni. Otóż nie chcą mi sie za ciul odblokować ;x

Opublikowano

to polecam ci zedytować sobie tokeny i w grze odblokować :)) ponieważ mi też to nie działa widocznie autor nad tym pracuje :)

Opublikowano

Witam, może świadczy to o mojej niekompetencji lub o braku pojęcia na temat używania tego programu ale mam lekki problemik z unlockiem broni. Otóż nie chcą mi sie za ciul odblokować ;x

zrob co trzeba potem chwile pograj odblokowana bronia.. i masz.. odrazu dzialaja tylko levele reszta dziala po chwilowym pograniu:)

Opublikowano

Nie rozumiem czemu nie klikać "nie" gdy pojawi się komunikat o update? Ten hack jest updatowany pod bierzącą wersje gry. Aktualnie pod wersje gry 1.7.413 jest wersja 3.60. Więc używając starszej wersji hacka pod nową wersję gry to oczywiste,że hack nie będzie działał poprawnie i teorytycznie ryzyko bana jest większe :D

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...