Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Anty pluiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje dobrego i sprawdzonego plug-inu który wykrywa xray mod i xray texture pack. Szukam tez pluginu, ktory zabezpiecza przed tnt, wiem ze taki jest ale nazwy nie pamietam ;p Potrzebuje rowniez pluginu chroniacego serwer przed cheatami takimi jak np. TooManyItems itp. Za naj leci LIKE !!

ps.: Nie chodzi mi o op ze mozna tylko jak ma sie op uzywac Toomanyitem, ale potrzebuje pluginu anti x-ray oraz jakiegos co zabezpiecza przed TNT oraz creeperami ..

Opublikowano

Poszukaj tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/516134-spis-pluginow-na-serwery-bukkit-downloads-opisy-komendy-poradniki-permissions/

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie ma dobrego nie lagujacego pluga który zabezpiecza przed xrayem.

A plugin zabezpieczający tnt ogień lawę itp- World Guard.

Opublikowano

Aby zabezpieczyć przed TNT, penisami, trzeba użyć world guard, na początku też myślałem że to jakiś plugin :P Po prostu zaznaczasz obszar (jak zrobić na cała mapę to niestety nie wiem :( ) OCZYWIŚCIE WANDEM !!! Też trzeba world edit, piszesz : /region flag <nazwa regionu> TNT/creeper-explosion deny. I tada !! :). Anti x raya masz tutaj :

. Dziękuje dziękuje, myśle że pomogłem ^^
Opublikowano

tnt - antytnt plugin

creepery - antycreeper plugin

nocheat - sama nazwa mówi

nocheatplus - -"-

NmGexq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...