Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Iksowanie" wypowiedzi

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś sobie tak patrzyłem na bany, skargi i doszedłem do takiego wniosku aby moderatorzy i rangi wyżej postawione nie "iksowali" wypowiedzi za flame, czy za jakieś zripowane wiersze/tutoriale, ponieważ później w razie odwołania od owego warna/bana nie idzie wyjaśnić ponieważ temat został "ziksowany" przez moderatora i po sprawie.

Także proponuję przy edycji posta napisać "// Warned - Powód" A nie usunięcie całej wypowiedzi.

Może być to utrudnienie dla moderacji lecz udogodnienie dla userów, a przecież o to tutaj chodzi prawda?

Pozdrawiam, Mostro

Opublikowano

Flame / RIPy - odrzucanie

Reklamy - "iksowanie"

Czyli tak ;p

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jak najbardziej popieram ten pomysł. Przez te iksowanie nie możemy zobaczyć czy moderator dał słuszny warn/ban ... Tym samym utrudnia to dochodzenie ws. słuszności warna/bana.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu walcze, by takie posty były po prostu odrzucane, a nie edytowane. Dzięki czemu zwykli użytkownicy go nie widzą, ale administracja i GM oraz moderatorzy tak.

Ja również na tak.

Opublikowano

Flameware'u nie trzeba 'xować, lecz w przypadku plagiatu tutoriala ( bez pozwolenia autora oryginału) powinno być iksowane bądź odrzucane.

Pewno, że tak.

Opublikowano

Można zawsze odrzucić post ;)

W 100% się zgadzam z tym postem.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Ja proponuje reklamy odrzucac tak by administracja je widziała.

Natomiast flamewary, obrazy nie powinno się odrzucać ani iksować. Proponuję dopisać // uzytkownik zostal nagrodzony warnem.

jqeuR.png

Opublikowano

wyjebać to.

oto coś magicznego dla edytujących znakami "xxx"

[i][color=#ff0000]//Użytkownik dostał ostrzeżenie o wysokości 5%.[/color][/i]

To na dole posta można dać ;]

flejmuf nie ixujcie ale reklamy bien sûr ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...