Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa09 Na 2 Kompy Ze Skrętki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 komputery - laptopa i stacjonarnego. Na obu kompach mam pirata fife09 . chce zagrac mecza z kolegą ja na jednymkompie a on na drugim. mam taki kabel który nazywa sie sketka. połączyłem oba kompy tym kablem. wchodze we fife i co mam zrobic zeby grac tak... Prasze o pomoc...

piąteczki gwarantowane

Opublikowano

Co to takiego podłączenia kompa do kompa czy tam lapka do kompa to nie wiem ale jeśli na obu masz neta to spróbuj przez hamachi

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Samym kablem chyba nie da rady, musiał by być switch/router ale głowy se nie dam uciąć. Co do hamachi to normalnie się gra śmiało możesz śmigać. Napisałem tutorial jak się to robi. Poszukaj na forum albo jak chcesz to dam linka.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

2 kompów nie możesz podłączyć takim kablem jak podłączasz kompa do routera - musisz mieć kabel skrosowany

Kabel skrosowany

Końcówki w kablu skrosowanym (połączenie bezpośrednie 2 komputerów):

To jest ukryta treść, proszę

crossci.jpg

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden